Hoelang duurt het voordat je een 6pack krijgt?

Als je elke dag 10 minuten traint en 1,5 liter water drinkt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

1,5 liter water drinken is wat je standaard eigenlijk al hoort te drinken. Als je intensief traint zou je eigenlijk meer moeten drinken. 10 minuten trainen is erg weinig, je zegt ook totaal niks over hoe en wat je traint. Of je sixpack krijgt is vooral afhankelijk van je voeding, en de intensiteit van je training. En ook van je vetpercentage. Je moet echt een goed eetschema hebben. Veel eiwitten vooral, geen suikers en zout, geen frisdrank etc. (tips over gezond schema zijn wel te vinden). En je training moet intensiever en langer zijn. Ik zou toch 20-30 minuten per dag doen. En dan niet wat situps doen en klaar, nee, echt flink zweten. Burpees, tuck jumps, squats met shoulder raise met gewichten, etc. Niet focussen op je buikspieren, hele lichaam trainen. Elke dag een andere spiergroep proberen te pakken. En ook wat cardio. En dan is het vooral afhankelijk van je lichaamsbouw en doorzettingsvermogen wanneer je wat ziet. Toegevoegd na 1 minuut: Realiseer je ook dat er meer is in het leven dan een sixpack hebben. Het is niet zo dat als je dat bereikt hebt de meisjes ineens voor je in de rij staan (mocht dat je doel zijn). Als je het kan bereiken is het leuk natuurlijk, maar voor sommige mensen is het zeer moeilijk om een sixpack te onderhouden. Lees dit maar eens: http://blisstree.com/eat/six-pack-abs-in-6-weeks-derek-flanzraich-greatist-580/ http://greatist.com/fitness/absperiment-takes-village-week-one/

Ligt er aan hoe hard je traint

Ligt eraan wat je traint, wat je eet, wat je drinkt, hoeveel je verder beweegt, jouw lichamelijke bouw en nog veel meer variabelen. Ga er maar van uit dat het enorm lang duurt met maar 10 minuten per dag.

Als die tien minuten trainen een wandeling is naar de dichtstbijzijnde supermarkt is en je tevens wat geld meeneemt, vermoed ik dat het maar 10 minuten hoeft te duren voor je een sixpack hebt. In andere gevallen ben ik bang dat je met maar tien minuten per dag niet echt een sixpack gaat krijgen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100