Waarom ben ik zo duizelig ineens?

Vannacht voelde ik het al een paar keer als ik even wakker was en me omdraaide dat ik enorm duizelig was maar als ik dan weer stil lag was het weg. Vanochtend toen ik wakker werd kon ik bijna alleen maar blijven liggen omdat alles om me heen draaide. Toen ik later even zat en dat beter ging werd ik juist heel duizelig als ik weer ging liggen. Weet iemand wat dit kan zijn en wat ik er aan moet doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je evenwichtsorgaan is (tijdelijk) verstoord. Dat bevindt zich in de gehoorgangen. Door heel voorzichtig van positie te veranderen voorkom je duizeligheid. De oorzaken ervan kunnen heel divers zijn, dat kunnen wij aan de hand van de gegevens die je verstrekt niet zomaar inschatten. Toen ik laatst zwaar verkouden was en mijn oren dicht zaten had ik er ook last van. Maar dat ging vanzelf weer over. Als je het over een paar dagen nog hebt moet je de huisarts het laten onderzoeken.

Ik zou aanraden zoiets altijd mee te delen aan je huisarts. Hier wat info met onderaan de pagina een lijstje van wat oorzaken: http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/ziekten/32330-duizeligheid-en-evenwichtsstoornissen.html

Bronnen:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/ziekte...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100