Hoe word ik thuis het snelst bruin?

Ik hoor regelmatig dat je het snelst bruin wordt als je aan het strand of op het zwembad ligt, maar hoe word ik THUIS het snelst bruin?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ga in de zon liggen in de uren waar de zon het sterkst is. Dit is meestal tussen 11 uur ’s ochtends en 4 uur ’s middags, waarbij de zon het sterkst is tussen 12 uur en 2 uur. (Je kunt dit controleren door te kijken waar de zon het hoogste staat). Je goed insmeren is wel aanbevolen. Kijk naar de “UV Index”. Deze is onder andere te vinden op KNMI.nl. Hoe hoger het getal, hoe sneller je zal verbruinen (en rood zal worden). Dit getal is bij voorkeur hoger dan 6. Bij een lager getal kun je uiteraard ook in de zon gaan liggen, het zal alleen wat langer duren. Smeer je in met zonnebrandolie. Dit is ten eerste belangrijk ter bescherming van je huid, maar ook zorgt het ervoor dat je niet rood wordt. Ben je al erg bruin? Dan kun je jezelf eventueel insmeren met olijfolie met wat citroensap. Dit is echter absoluut NIET aan te raden als je nog geen zon gezien hebt. Je zult dan zonder twijfel verbranden. Ga richting de zon liggen. Om goed te kunnen zonnen moet je met je gezicht richting de zon gaan liggen. Kijk hoe je schaduw staat, en ga dan zo liggen dat je precies op deze lijn ligt. Je zult je uiteraard om de zoveel tijd moeten verplaatsen om richting de zon te blijven liggen.

Bronnen:
http://www.hoemoetje.com/bruin-worden/

In een opblaasbadje met water (zorgt voor reflectie) in de zon gaan zitten. Cocktailtje erbij, lekker bakken. Na de tweede cocktail zijn de kleuren al minder schel en vind je jezelf hartstikke bruin!

Je zou een zonnenbank of snelbruiner aan kunnen schaffen. Wel hoor ik vaak dat deze ongezond zijn, maar dat durf ik niet te zeggen want ik ga ook wel eens onder de zonnenbank en ben er nooit ziek oid van geworden.

Je kunt zelf bruiner gebruiken of 1x in de 2weken een sraytan, je kunt ook een lichaams(gezicht) masker maken met koffie en bodylotion voor een gezond kleurtje of zonnebanken maar als je nog heel jong bent raad ik dat niet aan want je kan allemaal van die vlekken krijgen als je dat te vaak doet. Je kan ook op YouTube zoeken naar DIY brozy summer glow daar vind je allemaal do iT yourself dingen. Ik hoop dat je hoer iets aan hebt

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100