Wat gebeurt er met het vel van een bodybuilder op latere leeftijd?

Dus als alle spieren e.d. weer tot normale proporties zijn terug gekeerd?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zie afbeelding...

Dat blubbert los dus... Vel rekt uit en komt niet meer helemaal terug naar strak... Dus dan weet je het wel...

Met het vel niet zoveel. het is het onderliggende vlees [de spieren] die eerst overgaan naar vet, en vervolgens verdwijnen. Daardoor wordt de huid niet opgespannen en de huid is ouder en dus niet zo flexibel meer: Het gaat allemaal een beetje hangen en rimpelen.

Als er verstandig wordt afgetraind,zal dat wel redelijk om zijn body blijven passen. Zo niet,dan zul je er waarschijnlijk 2(ex) bodybuilders in kunnen verpakken. Ik wordt niet gehinderd door enige kennis van zaken,dus geef mijn mening graag cadeau voor een betere!

Zelf ook getraind...en euh...zie er niet rot uit hoor...haha...;) Het ligt eraan hoe je getraind hebt en afgetraind...Hoe gaat iemand sowieso met zijn lichaam om, en niet vergeten...ouder worden mag, en de zwaartekracht hou je niet tegen...Het gaat ook om je uitstraling...toch?

als je puur natuur hebt getraind en je gaat afbouwend trainen dan zal je vel niet zo komen te hangen zoals je bij arnold hebt kunnen zien. train je met annabole of dergelijke stimulerende middelen dan is arnold het ultieme voorbeeld .

Je spieren kan je blijven groeien. Alleen het nadeel van anabolen is toch dat je een ongelofelijke pomp krijgt en dat je dat zonder niet zo erg krijgt. Maar gewoon goed op voeding letten...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100