Wie heeft goede/slechte ervaringen met het weglaseren van tattoos?

Ik zou heel graag in contact willen komen met mensen die ook spijt hebben van hun tattoos.Ik ken ze niet.Ik heb vroeger tegen de 20 laten zetten allemaal redelijk klein tot middel.Ik heb er nu jaren later super veel spijt van,Zo erg dat ik niet onder de mensen durf te komen en steeds meer aan zelfmoord denk.Ik kan mezelf niet vergeven die domme fouten,Ik was er verslaafd aan had er nog meer gewild.Heb er heel veel kritiek op gehad door oude mensen waardoor die spijt.Ik heb gelukkig niet in mijn nek en gezicht.

Wie is bekend bij Rita Kuiper zij heeft een schoonheidssalon en verwijderd ook tattoos!Ik hoor graag verhalen hierover en zou graag met mensen willen praten hierover!Wil je dat laat je mail dan maar achter,Kan je daarna wel weer verwijderen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ervaring heb ik niet zelf, en daar is deze site ook niet voor. Je vraagt namelijk naar meningen en dat mag niet. Gelukkig is er een behoorlijk aantal fora waar je die ervaringen kan lezen. http://forum.fok.nl/topic/730538/3/25 http://www.medischforum.nl/onderwerp/21064 Je kunt de tatoeage laten weglaseren. Dit is op dit moment de meest gebruikte techniek. Na het laseren kan er soms littekenweefsel ontstaan. Ook kan er sprake zijn van lichtere kleur van de huid of ontkleuring van de huid. Helaas kan de tattoo vaak niet helemaal weggelaserd worden, omdat met name bij de huidige felle kleuren er restanten van de afbeelding zichtbaar blijven. Laseren wordt wel gezien als de meest effectieve manier om je tatoeage te laten verwijderen. In Nederland zijn er diverse klinieken waar deze behandeling wordt uitgevoerd. Raadpleeg je huisarts om een erkende kliniek te vinden. http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/beauty/22111-spijt-hebben-van-je-tattoo.html

Hoi, Mijn tattoo heb ik op mijn arm weg laten laseren bij tattoo Bob (De echte, want er zijn ook mensen die zich uitgeven voor tattoo Bob)In Rotterdam een jaar of 10 geleden en daar heb ik goede ervaringen mee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100