Hoe stop ik een pedofiel die blijft lastig vallen en misschien meer meisjes zal verkrachten en de politie doet er niks mee?

Een vriendin van mij heeft 1,5 jaar gehad met een man van 50 zij dacht dat hij er ouder uitzag door "ziektes" wat een leugen was.

Zij is 16, zij heeft hem via het internet leren ontmoeten en deze man is een erg jaloers en niet slim persoon.
Dit meisje heeft erg streng gelovige ouders (christelijk) waarvoor ze bang was omdat die haar nooit zouden straffen.

Toen hun relatie slechter begon te worden dat ze constant ruzie hadden en hij alles van haar controleerde, vrienden, msn chats enz
Kwam hij er ook achter dat ik met haar bevriend was en haar ook leuk vond toen al over was.

Hij begon conclusies te trekken dat wij iets hadden wat hij bij meer van haar vrienden dacht.

Ik heb proberen met hem te praten en hem uit te leggen dat we niks hadden en gewoon vrienden zijn, maar deze man is zeer primitief en weigerde om te luisteren en ging dreigen.

Die vriendin werd boos op mij dat ik me er mee bemoeide en ik heb er maar afstand van genomen, later bood ze haar excuses aan omdat ze zag dat ik het goede wou voor haar en ik heb haar en lange periode geprobeerd ruzies tussen hem en haar te stoppen, en eventueel hoe ze van hem af kon komen maar hij bedreigde haar en had een iPod gekocht.

Later kwam het schokkende nieuws dat hij haar 3x verkracht zou hebben en ze heeft aangifte gedaan maar de politie doet er nu al 2 maanden niks meer aan en hij maakt nep accounts van mij op facebook en ik ben bang dat hij meer slachtoffer zoals haar zal maken sinds het via internet is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100