Wat doe je eraan dat steeds vaker zoetstof (sorbitol) aan tandpasta wordt toegevoegd?

Je wilt toch ook geen slagroom op je haring?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je doet er helemaal niets aan..het gebeurd gewoon. Voor kindjes kan ik het me nog een beetje voorstellen, door de zoetere smaak zou het tandenpoetsen misschien aantrekkelijker worden. Ikzelf houd erg van een frisse tandpasta. Zo heeft iedereen zijn voorkeuren! Je hebt tandpasta's in alle kleuren, geuren en smaken.. Wel raar hè dat vroeger mensen gewoon tandpasta hadden en dat er nu tig merken zijn! Wat je kan doen is een tandpasta kopen zonder sorbitol of andere smaakstoffen..

Ik had dat zelf nog niet gemerkt, maar Paradontax gebruikt dat zeker niet. Bijvoorbeeld. Een merk zoeken dus, dat dat niet toevoegt.

Ik lust sowieso geen haring, dat is zo smerig. Alleen al de geur, gadverdamme. Ik lust bijna geen enkele vis, omdat het zo stinkt. Ik zou gewoon een ander merk tandpasta proberen, desnoods ga je naar de natuurwinkel voor meer natuurlijke tandpasta.

Als je je gebit goed onderhoud en het als onderdeel daarvan regelmatig poetst heb je helemaal geen rare pasta's nodig.

Niet aan alle tandpasta's wordt sorbitol toegevoegd.Theramed natural b.v. Als je even zoekt,vindt je wel iets zonder sorbitol. Trouwens: een haring met ongezoete slagroom,smaakt perfect!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100