Wat is de beste manier om dikkere bovenbenen te krijgen?

Hallo,
Ik wil graag wat dikkere bovenbenen, niet blubberig van het vet natuurlijk, maar er zijn vast oefeningen voor. Ik wil ook weer niet van die gespierde bovenbenen krijgen hoor ;)
Maar mijn bovenbenen zijn nu echt te dun

Weet jij het antwoord?

/2500

Door veel te sporten voetbal of wielrennen of naar een sportschool en da. Naar oefeningen vragen

Volgens mij ben je een vrouw. Ga op hockey. De dames daar hebben allemaal enorme bovenbenen. Met hockey zit en loop je meestal wat dieper door de benen (= poephouding). Als je normaal blijft eten, dan ziet het er niet erg gespierd uit, maar wel dikker.

Veel basketballen!

Volgens mij op de bank zitten en chips eten en naar goede tijden kijken. Ik ken iemand waar dat prima werkt. Moet je wel boor lief nemen dat er onderaan je rug iets bij komt....

Verschillende dingen die je kunt doen. 1. meer eiwitten eten. Dit bevordert de weefselopbouw en herstel. Als je je spieren traint dan beschadig je ze een beetje voor je ze kunt vergroten. zie voor meer info mijn volgende stukjes. 2. Er zijn verschillende sporten die je kunt doen om grotere bovenbenen te krijgen. Als je er niet voor wilt betalen dan kun je een intervaltraining doen. Dit bevordert de ontwikkeling van de bovenbenen goed. Ook kun je flink eind gaan fietsen en het liefst op plekken waar je flink veel kracht moet zetten op je benen. 3. Wil je er wel voor betalen dan heb je al veel meer opties. Voetbal, hockey, volleybal, Squatten, zwemmen. Dit zijn maar een aantal sporten waarbij je je bovenbenen veel belast. Er zijn er natuurlijk nog veel meer. 4. Mocht je last krijgen van je bovenbenen, ga dan gewoon door tot je je grens voelt. Dit betekent dat je je bovenbenen aan het trainen bent. Wat er precies gebeurt in je benen is dat je je spieren een klein beetje aan het overbelaste bent waardoor ze beschadigen. Daardoor gaan je spieren herstellen en daardoor krijg je dus dat je spieren groeien. Neem dus ook altijd voldoende hersteltijd zodat je zeker weet dat je goed hersteld bent want anders ga je jezelf overbelaste. 5. en verder doe iets wat je leuk vind anders hou je het nooit vol. ;) Veel succes.

Veel fietsen, en/of schaatsen. Oefeningen die ik zo kan bedenken: squats en lunges. Hieronder een site waar die goed worden beschreven (even zoeken), met instructiefilmpjes en aandachtspunten om blessures te voorkomen en al. Het tweede linkje: de female exercise map; klik op het deel wat je wilt trainen (in jouw geval bovenbenen), en je krijgt een lijst van de meest geschikte oefeningen. En wees niet bang dat je enorme bovenbenen zult krijgen, tenminste als je een vrouw bent. Heeft met hormonen te maken; minder testosteron -> minder aanleg voor dikke spieren. Veel succes!

Bronnen:
http://www.exrx.net/
http://www.exrx.net/Lists/WtFemale.html

Schaatsen of skeeleren is heel goed als je dikkere bovenbenen wil. Ik heb 6 jaar geschaatst, ik ben nu bijna 14, maar ik heb daar best wel dikke bovenbenen van gekregen. niet dat je spieren ziet, of vet, gewoon normaal.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100