Hoe lijken je borsten kleiner?

Ik schaam heel erg voor mijn borst maat ik heb nu maat 80D en dat zit al tegen 80E aan en ik ben al heel lang dus iedereen staart. Ik ben niet dik en ik ben nog maar 16, en ik weet dat veel mensen over mijn borsten praten waar ik mij kapot voor schaam.

Weet jij het antwoord?

/2500

IK kan me voorstellen dat jij je niet fijn voelt met deze maat cup. Zelf heb ik ook 80D en koop veel al zwarte t-shirts met V-halsen of witte en trek er een donker vest overheen. Ook draag ik graag een dun sjaaltje.. om alles wat te camoufleren. Niemand kijkt meer naar mijn borsten en dat geeft een fijn gevoel.. want ik weet precies wat jij voelt.. sterkte en succes.

Er zijn speciale bh's voor mensen die willen dat hun cup kleiner lijkt: minimizer bh's. Vraag er eens naar bij de goede lingeriewinkel en kijk of het wat voor jou is. Verder kun je er voor kiezen om geen shirts met lage hals te dragen en geen breedtestreepjes. Leid de aandacht af van je borsten door b.v. felle broeken met flitsende riemen te dragen onder effen shirts. Nog beter is het, om te oefenen op je zelfvertrouwen en je minder aan te trekken van al die blikken. Maar dat kan heel moeilijk zijn.

Er zijn erg veel meiden en vrouwen die geen grote borsten hebben, die vinden dat verschrikkelijk. Wees juist trots op jezelf. Ik heb zelf een een leuke D cup. Je kan je borsten niet kleiner laten maken zonder een operatie, wel kan je bh's dragen die het een beetje plat drukken.

Hoi gast.. Ik ken je probleem.. Met minimizer bh's lijken ze kleiner. Truimph heeft wel goede minimizer bh's. Je hebt ook wel jonge modellen.

Bronnen:
http://www.triumph-lingerie.nl/nl-nl/conte...

Jij hoeft je niet te schamen voor je borsten hoor. Als anderen steeds naar je borsten staren, moeten ZIJ zich schamen! Een goede bh scheelt sowieso, en je kunt ook speciale minimizer bh's kopen waardoor je borsten wat minder opvallen. Kijk maar eens bij deze link, of google zelf: http://lingerie.twenga.nl/minimizer-bh.html Verder doet kleding heel veel, je kunt met kleur en model van je kleding bepaalde lichaamsdelen groter of juist kleiner laten lijken. Daarvoor zou je eigenlijk advies moeten vragen aan iemand die ook verder kan zien wat voor figuur jij hebt, want er zijn weinig algemene dingen over te zeggen. Je zou eens advies kunnen vragen bij een goede kledingzaak, of google eens op kledingstijlen en figuur, daar kun je al een stuk wijzer van worden.

Sommige vrouwen laten ze vergroten en sommige vrouwen laten ze verkleinen. Maar veel vrouwen acepteren ze zoals ze zijn. Zo ben jij en niet anders. Als je het echt heel erg vind dan stem je kleding erop af. Dat kan met een gekruiste bovenkant dan lijkt het minder. Maar accepteer je zelf zoals je bent. En ben blij dat je ze hebt. Er zijn vrouwen die er een moord voor zouden doen. Denk maar eens aan al die vrouwen die borstkanker hebben. Het is wel erg hard wat ik schrijf Maar misschien heeft dit je tot nadenken aangezet.

Je kan proberen wijdere kleding te dragen of bv een grote ketting, een sjaaltje etc. zodat de aanwezigheid van je borsten minder wordt. Vooral als je 16 bent lijkt het me heel naar. er zijn minimizers te koop. Dat kun je bv bij de hunkemoller vragen. Veel vrouwen willen graag een grote cupmaat en zijn jaloers op je. Het is een soort afgunst. Zelf ben ik slank en droom ik van grote borsten, terwijl maximizers mij een goed gevoel geven, zie je overduidelijk dat het nep is. daarom draag ik die niet meer.

lossere kleding, grote patronen. maar ik zou zeggen, wees er trots op, als je uitstraalt dat je trots op je lichaam bent, zullen anderen minder kijken. ik ben 17 en heb 75e en ik weet dat er ook over mijn borsten gepraat word, als iemand er naar vraagt, ben ik er ook heel open over. dit werkt beter als ze wegmoffelen. dat heb ik vroeger ook gedaan, maar ik merk dat iedereen heel positief reageert op het feit dat ik er trots op ben. dus wees trots op je borsten ipv ze te bedekken (zou ik zeggen, ik kan me ook wel voorstellen dat dat voor jou niet werkt)

ik weet precies waar je het over heb. ik had namelijk toen ik in groep 8 zat een cup DD en ze begonnen al te groeien toen ik in groep 5 zat toen was ik 9. toen dacht ook iedereen dat ik aandacht wou enzo.. Ik ken t probleem.. Maar wees er inderdaad trots op. op moment dat je er voor gaat schamen, dan straal je dat ook uit.. wees zelfverzerkerd! en al helemaal als ik je nu al hoor zou ik nu al jaloers zijn op jou lichaam als je ook nog eens niet dik bent en lang bent en toch een voorgevel hebt! Want dat zie je niet vaak de meeste meiden zijn kei lang en hebben helemaal niks zien er uit als een plank.. Maar probeer er meer vrede mee te hebben. Zoals ik het hoor moet je er echt trots op zijn. Ik snap dat je nu door een kut tijd gaat. maar kijk inderdaad eens voor een minimizer.. en shirtjes. Ik gebruik vaker ronde halssen met tshirts.. ik vind dat als ik v halssen draag of een coltrui dat ze er zowieso huge uitzien,, en idd wat lossere kleding.. niet te los natuurlijk.. maar wees in ieder geval blij dat je zon vrouwelijk lichaam hebt.. ( ik zie zulke vrouwen nooit op straat )

Wat ik doe is waneer ik mijn borsten niet teveel wil laten opvallen is niet iets dragen met plooitjes vanaf de rand/kraag die richting je borsten lopen. Ook effen strakke shirtjes laat ik dan voor wat ze zijn.

Zelf heb ik ook vooraan gestaan met uitdelen, en ik leg het accent op andere lichaamsdelen bij sommige gelegenheden. Koop b.v.een hele aparte rok of een opvallende shawl. Zelf heb ik toen ze nog ""in ""waren, veel body warmertjes gedragen. Die houden ook aardig wat rondingen tegen zo voor t oog.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100