Is je schenen harder maken door er met iets hard op te tikken verstandig?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, want dat helpt voor geen meter en levert alleen maar blessures op.

Daar worden je schenen niet harder van, dus is het nutteloos, wat gelijk betekent onverstandig, want waarom zou je het risico lopen op blauwe plekken.

Neen! Absoluut niet doen. Eenscheenbeenbreuk doet allereerst verrekte veel pijn en je hinkelt voor een paar maanden. Je scheenbeen wordt niet harder, je moet zorgen dat je spieren die dat been beschermen beter worden ontwikkeld.

nee dat is niet verstandig, je kan beter je schenen beschermen met scheenbeschermers, een breuk levert je een pijnlijke herinnering eraan..

Neen, je schenen worden er niet harden van. Je gaat op ten duur wennen aan de pijn, zodat het net lijkt als of je "harde" schenen. Maar deze zijn nog net zo "hard" als voorheen. Sloeg mij vroeger wel eens voor mijn kop, als ik weer eens wat stoms gedaan had. Hielp niets, bleef nog stommiteiten uithalen. ;) Toegevoegd na 56 seconden: Zoals "harden" i.p.v. "harder"............

iemand die ik ken, doet aan thaiboksen. In zijn trainingsschema gaat hij met een deegroller over zijn schenen. Daar worden ze niet harder van, maar wel gevoellozer. Als hij er dan een trap tegenaan krijgt, kan hij langer doorgaan, wordt minder gehinderd door pijn. Het lijkt me niet verstandig, maar misschien geeft het antwoord op je vraag.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100