Zit er een relatie tussen het stoppen met roken en brandend maagzuur?

Zoals een aantal van jullie nog wel weten ben ik 6 weken terug gestopt met roken. Nu heb ik alleen de laatste week erg last van brandend maagzuur. En ik begin me dus af te vragen of dat er een relatie zitten tussen het stoppen met roken en brandend maagzuur?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Toen ik stopte met roken had ik een half jaar lang meer last van maagzuur. Mn hele systeem was gewoon van slag... Ik heb toen een tijdje omeprazol gehad van de dokter, dat werkte erg goed. ( merk pch want die andere merken zit maarzuur versterkende rotzooi in gek genoeg) En daardoor is het uiteindelijk wel gelukt om blijvend te stoppen met roken, want ik was klaar om weer te gaan roken na twee maanden maagzuur.... gelukkig niet gedaan. Ik wens je heel veel succes met volhouden en het opheffen van het maagzuur. Gewoon een rennie wil soms ook wel eens helpen. Net als geen melk drinken, niet teveel zuren, en een goed eetritme.

Kijk hier of er wat staat over stoppen en brandend maagzuur wat mee te maken heeft? http://www.maagzuur.nl/over_brandend_maagzuur?session=o7a669e2ji87dif7ppkcaank76 Toegevoegd na 11 minuten: Ja ik heb even voor je opgezocht. Het schijnt idd wel wat mee te maken heeft Stoppen met roken en maagzuur. http://uitgerookt.web-log.nl/uitgerookt/2008/06/zweet-dooie-vin.html Toegevoegd na 21 minuten: chek dit ook eens http://www.fitplein.nl/items/medisch/zuurbranden.php

Toen ik gestopt was met roken had ik nergens last van. Soms eten mensen ineens meer als ze stoppen met roken. Kan dat bij jou het geval zijn? Het zou in dat geval een verklaring kunnen zijn voor je brandende maagzuur.

Je zou juist midner last moeten krijgen op den duur. Roken en koffie staan bekend als veroorzaker maagzuur.

slik je niet toevallig Diclofenac? daar kun je ook maagzuur van krijgen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100