Eikel minder gevoelig maken?

Ik ben een jongeman en heb last van een gevoelige eikel. Hij is niet ''overgvoelig'', en aanraken doet ook geen pijn maar er aan zitten is geen fijn gevoel. Ik heb op internet gelezen dat dit te maken heeft met je voorhuid. De voorhuid heeft namelijk jarenlang de eikel beschermt waardoor hij niet goed tegen prikkels kan. Als ik masturbeer doe ik dit met de voorhuid er over heen want anders is dit ook niet prettig. Ik heb verder gelezen dat je hem zelf minder gevoelig kan maken door er regelmatig aan te zitten, de eikel te ontbloten in de onderbroek of de eikel te deppen met thee. (het zuur in de thee versterkt de hoornlaag van de eikel)

Echter is het voor mij niet te harden om met m'n eikel ontbloot te lopen, niet door de pijn maar door de jeuk. (Ik neem aan dat dit door mijn onderbroek komt)

Zijn er nog andere manieren of middeltjes waarmee ik m'n eikel minder gevoelig kan maken? Hoe lang gaat dat duren? Is sudocrem juist een do of een don't aangezien het tegen de gevoelige huid helpt?

Mijn doel is eigenlijk dat ik wil kunnen masturberen of seks hebben met de voorhuid van de eikel af. Lijkt mij dat dat zo hoort en het schijnt beter te zijn.

Help iemand???

Weet jij het antwoord?

/2500

Smeer hem bij al je acties in met uierzalf. Glijdt lekker, vermindert de jeuk.

Wat je al aangeeft, met ontblote eikel in de broek , maakt hem op den duur minder gevoelig. Van die thee heb ik nog nooit gehoord. Zelf heb ik het altijd prettig gevonden, vooral tijdens "normale" seks, dat ik een gevoelige eikel had. In de loop der jaren is hij minder gevoelig geworden, en ik ervaar dat als minder prettig. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar fijngevoelige seks en niet naar het ruwe, wat je straks wel nodig zou hebben om superopgewonden te geraken. Ieder zijn persoonlijke smaak, maar als je echt wilt wat je vraagt, vraag dan een consult aan bij een uroloog.

Een deel heeft te maken met gewenning. Psychisch en lichamelijk. Je zenuw uiteinden geven te sterke signalen. Wat je kan doen is veel masturberen. ( hè vervelend ;-) Gebruik veel heel veel glijmiddel. Vaseline. Olie glijmiddel , wat jij wilt. Begin eerst met de voorhuid. Als dat prettig voelt even zonder voorhuid... En die tijd steeds langer maken. Je hoeft natuurlijk niet telkens klaar te komen. Door het vele aanraken zal je minder reageren op die prikkels. Probeer het ook te doen terwijl je gefocused bent op iets anders. Dus je aandacht verleggen. Je kan ook aan je huisarts emla creme vragen.., dit verdooft de huid en wordt ook gebruikt door mannen die tevroeg komen... Enjoy

Je kunt je natuurlijk ook laten besnijden, er ontstaat zo vanzelf een natuurlijk 'laagje' op je eikel, dat dat mischien helpt met het minder gevoeligheid

Waarschijnlijk is het vooral een kwestie van wennen. Maar wat je beschrijft is niet abnormaal: ál te directe stimulatie is gewoon niet altijd prettig. Bij seksuele gemeenschap is je voorhuid normaal gesproken naar achter geschoven, dus de eikel onbedekt. Het is natuurlijk vervelend als dit problemen geeft tijdens de seks omdat je eikel zo gevoelig is dat het onprettig is. Er zijn wel dingen die je kunt doen om je eikel wat te laten wennen aan stimulatie. Je eikel vaker ontbloten is één stap. Je zegt dat dit niet lukt omdat het zo jeukt door je onderbroek: kun je die niet een tijdje uitlaten? Als je onder de douche vandaan komt, of alleen op je kamer zit? Verder kun je je eikel bij het wassen meer aanraken, of een paar keer je voorhuid heen en weer schuiven. Tot het onprettig wordt, en dan stoppen. Sudocrem zou ik niet doen. Dat droogt je huid wat uit. Bij een nattende uitslag of irritatie perfect, maar voor je eikel niet zo geschikt. Als je al iets wilt gebruiken op je eikel, neem dan iets met zo min mogelijk toevoegingen. Witte vaseline, (olijf)olie, of glijmiddel op waterbasis. Je zou bijvoorbeeld na het wassen je eikel ergens mee in kunnen wrijven. Niet hard, je hoeft er niet mee te masturberen (hoewel dat ook kan natuurlijk) maar het gaat echt om de aanraking. Dan is er nog een hele praktische oplossing: condooms. Er zijn zelfs extra dikke condooms, en crémes met lidocaïne. Dat verdooft lokaal, en doet dus de gevoeligheid afnemen. Daar moet je niet teveel van gebruiken, anders zit je met een dove penis. Een condoom is trouwens niet alleen maar symptoombestrijding: als je een aantal keer met een condoom seks hebt gehad, neemt naar alle waarschijnlijkheid de gevoeligheid van je eikel verder af. Daarvoor moet je alleen wél zo ver zijn dat je het kunt verdragen om een condoom te dragen, en daar seks mee te hebben. Dat kan dus een volgende stap zijn: condooms kopen, en die proberen om te doen. Je kunt eerst eens proberen om je voorhuid naar achter te schuiven en een condoom om te doen. Daarna kun je kijken of het lukt hem een tijdje om te houden, en dan kun je bijvoorbeeld wat experimenteren met het masturberen met een condoom om. Ook hier weer: proberen tot hoever het gaat, en stoppen als het onprettig wordt. Dat zijn allemaal dingen die je kunt proberen, en als het goed is ook je gevoeligheid wat zullen verminderen. Lukt dat niet, ga dan naar je huisarts. Die kan je verder adviseren, en eventueel doorverwijzen naar uroloog of seksuoloog.

Thee helpt echt heel goed, na een week merkte ik al verschil. Vooral bij oraal merkte ik dat het ipv vervelend lekker is. Gewone sex geeft waarschijnlijk al geen last. De vagina is heel zacht en wordt vochtig. Die zit zeg maar nog lekkerder om je eikel dan je voorhuid. Besnijden zou ik niet doen hoor. Een eikel die heel ongevoelig is is ook niet fijn. Er zijn genoeg mannen die een besnijdenis terg draaien...

Je "hoeft" hem in principe helemaal niet minder gevoelig te maken. Hoe meer je voelt in je eikel hoe meer je voelt tijdens de seks. De vagina van een vrouw voelt heel zacht en warm aan. En als de vagina goed nat is (door glijmiddel of door het vocht van de vrouw zelf), ondervind je totaal geen hinder van een gevoelige eikel. En als de vagina niet goed nat is is het ook niet prettig voor een vrouw, de vagina is namelijk ook heel gevoelig. Seks is ook niets anders dan het stimuleren van gevoelige "plekjes". Ik zie het persoonlijk zelfs als nadeel om een minder gevoelige eikel te hebben. En als je ouder wordt, wordt hij sowieso steeds minder gevoelig. En het aftrekken is juist lekker door dat "gevoelige" gevoel. En als je je dan af gaat trekken zonder voorhuid dan heb je zeker glijmiddel nodig (zou je nu ook eens kunnen proberen, dan lukt het namelijk wel zonder voorhuid). Als je de voorhuid toch minder gevoelig wilt maken, is mijn advies om de eikel na het douchen heel goed droog te maken. Door de voorhuid goed naar achter trekken en dan om de eikel een tissue te wikkelen en dan eventjes rustig wrijven over de tissue. Als de eikel helemaal droog is is het prettiger om hem zouden voorhuid in je onderbroek te houden. Een andere tip is heel veel aftrekken (eventueel zonder voorhuid maar dan met veel glijmiddel). Kijk echter wel uit dat het geen obsessie wordt. Wat je ook beslist, veel succes.

Advies van mijn dokter,wassen afwisselend met warm en dan koud water.En wat bleek? na een paar weken was het probleem opgelost.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100