Verklaring onwel voelen bij gebruik Betaferon bij MS. Is dat normaal?

Sinds begin februari jl. injecteer ik mezelf om de dag met Betaferon voor mijn MS. Nu voel ik mij vanaf +_ 1 mnd geleden heel rot. Mijn benen voelen heel zwaar. Lopen gaat heel moeizaam.

Gaat dat over na een bepaalde periode (hoe lang?) of ben ik misschien allergisch voor het middel. Graag hoor ik van andere mensen hunervaringen met dit middel.

Weet jij het antwoord?

/2500

Begin eens met het downloaden van deze bijsluiter http://www.google.nl/url?sa=t&rct=j&q=betaferon%20bijsluiter&source=web&cd=1&ved=0CCoQFjAA&url=http%3A%2F %2Fwww.msweb.nl%2Fimguser%2Farchive%2Fa3cbijsluiter-080418-betaferon.pdf&ei=WTmfT7LHH4K18QPK7K17&usg=AFQjCNGHepNcmdErd3eIJVthiDPWj_bmhw&cad=rja In hoofdstuk 4 kun je zien dat er een heel lange lijst met (mogelijke) bijwerkingen is, en er staan zaken bij die lijken op jouw klachten. Hier kun je bijwerkingen melden, en ook lezen hoe belangrijk dat is. http://www.lareb.nl/ En hier, in de databank, kun je ervaringen van andere gebruikers lezen. http://www.lareb.nl/Databank Tenslotte: het is op goeievraag.nl onmogelijk om te bepalen of jij allergisch bent voor dit middel. Je moet dat echt aan je huisarts vragen, want hij kan daar wèl iets zinnigs over vertellen. Ook kan hij bepalen of je eventueel een ander middel erbij mag nemen, zodat je je wat minder beroerd voelt. Doe dat laatste echt ALLEEN in overleg met je huisarts! Sterkte! Toegevoegd na 1 minuut: ik zie dat de 1e link niet goed overkomt. Hele link even selecteren, kopieren en plakken in je browser.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100