Kan een tattoo die niet echt mooi is, nog "gerepareerd" worden?

Ik heb 2 tattoo's, waarvan de één heel mooi is en de ander vlekkerig en hij ligt op de huid. Je voelt het ook als je er met een vinger overheen gaat en je ziet het ook.
Ik zou dit graag (door een andere tattoo-artiest) laten doen. Iemand ook nog een tip waar een goede tattoo shop zit in Zuid Holland?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een lelijke tattoo kan inderdaad soms bijgewerkt worden, dit kan echter niet altijd. Je zou met de artiest moeten overleggen over wat mogelijk is. Bij mij adviseerde hij om er een nieuwe tattoo overheen te laten zetten. Dit is helemaal mooi geworden. Weg vlekken en lelijke lijntjes. Ik ken geen shops in Zuid holland, maar op deze site zullen ongetwijfeld goede staan: http://tattoo.startpagina.nl/ Let wel goed op de hygiene en of ze gecertificeert zijn.

Ik heb vaak genoeg gezien dat tattoo's die niet mooi waren of vervaagd waren weer mooi kunnen worden bijgewerkt. Wat dat betreft is er volgens mij heel veel mogelijk.

Ja hoor, een vriend van me heeft er zelfs een hele nieuwe overheen laten zetten. Is een veel mooier resultaat geworden.

Het vervagen kun je wel bij laten werken maar of de verdikking ooit nog weg gaat.. ik denk het niet.. helaas...

Zelf heb ik geen ervaring, maar ik ken wel een tattooshop in Zuid-Holland die zeer goed bekend staat: Bodyflair op de Pleinweg in Rotterdam.

Bronnen:
http://www.bodyflair.nl/

heb het zelf pas laten doen supermooi geworden bij on edge in denhaag Toegevoegd na 1 minuut: kan zelf behoorlijk tekenen dus zie gauw of iets goed is en daar doen ze het echt perfect

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100