wat zijn de verschijnselen van de Mexicaanse griep

Weet jij het antwoord?

/2500

http://www.goeievraag.nl/vraag/symptomen-mexicaanse-griep.8738

Hetzelfde als een gewone griep maar vooral koorts en hoesten. http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/35482-symptomen-mexicaanse-griep-verschijnselensymptomen-griep.html

Wat zijn de symptomen Mexicaanse griep? De ziekteverschijnselen, kenmerken en symptomen van de Mexicaanse griep lijken op die van gewone griep. De meest voorkomende ziekteverschijnselen van griep zijn: koorts, koude rillingen, spierpijn, hoofdpijn, moeheid en een droge hoest. De symptomen die kunnen optreden bij Mexicaanse griep, zijn: moeheid; misselijkheid; hoofdpijn; droge hoest; koude rillingen; koorts (minimaal 38 graden); spierpijn pijn; keelpijn; loopneus; soms braak- en diarreeverschijnselen; algehele malaise (een grieperig gevoel).

Bronnen:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoe...

Ik heb begrepen dat de M-Griep in eens aanwezig is (dus geen paar dagen aanmodderen voor je koorts krijgt) én dat groene poep er ook bij hoort.. Maar er zijn idd genoeg vragen over gesteld hier op goeievraag.nl en kijk eens op internet..

www.goeievraag.nl/vraag/velen-mexicaanse-griep-koorts.30612 en bedenk je of het allemaal wel zo is als dat de media ons voorschotelen.

Goeimorgen..!! 1 hoofdpijn 2 koppijn 2 buikpijn 3 misselijk 4 hoesten 5 keelpijn 6 spierpijn 7 kotsen/overgeven 8 diaree 9 zweten 10 koorts

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100