Zou deze Body Sculpture Afslankband echt helpen met afvallen tijdens trainen?

http://www.kijkshop.nl/product/14062/4875-4881-4886/persoonlijke-verzorging/fitness/fitness-overig/body-sculpture-afslankband-bb-876c/?utm_source=criteo&s2m_indirect=1

Weet jij het antwoord?

/2500

Zonde van je geld. Ik zou het niet kopen. Enige manier om af te vallen, op een gezonde en blijvende manier is je lichaam te voeden met de juiste voedingsstoffen (geen junkfood etc.) en meer kcal te verbranden dan je eet. Een gezond lichaam is 80% voeding en 20% sporten. Je kunt veel beter kijken naar een goed eetschema samenstellen, goedkoper dan allerlei gadgets kopen. Toegevoegd na 1 minuut: Zweten doet je lichaam om af te koelen, dergelijke producten verhogen de kans dat je lichaam oververhit raakt. Er zijn wel gevallen bekend van mensen die een heel pak van een dergelijk materiaal aan hadden, in de hoop sneller af te vallen. Je zweet meer, dus het lijkt op de korte termijn of je gewicht bent verloren. Maar dit is alleen watergewicht, en zit er een dag of paar dagen erna weer aan.

Als je met afvallen vet verbranden bedoelt dan is het antwoord simpelweg nee. Wel ga je wellicht meer zweten en raak je vocht kwijt. Daarmee kan je de weegschaal en jezelf foppen, maar natuurlijk is dat niet zinvol en zelfs gevaarlijk; je lichaam heeft vocht nodig om de temperatuur te regelen, en belangrijker: om je bloed vloeibaar te houden. Niet doen dus.

Zoals elders al gemeld: volg gewoon een paar voedingsregels die mij ook hebben geholpen: - Eet 's ochtends een uitgebreid en voedzaam ontbijt (eieren, volkorenbrood, worst, maar ook fruit). - Eet als je tussendoor honger hebt. Je kunt altijd een paar noten of iets als kaas eten, alleen 's avonds niet (dan worden vetten opgenomen). - Eet altijd bewust! Eet dus altijd aan tafel. Eet niet voor de tv, aan de computer of tijdens het autorijden, en lees niet tijdens het eten. - Vermijd zoetigheden, want daar krijg je honger van. Vermijd ook zoetstoffen (worden in de varkensfokkerij gebruikt). - Vermijd lichte koolhydraten (pizza, pasta, chips, ketchup) en vermijd alle snacks. - Drink veel water (vult de maag en vertraagt de spijsvertering). - Eet rood fruit en rode groente (liefst rauw, dat is beter voor de spijsvertering). - Minder voorbewerkt voedsel (bijvoorbeeld volkoren zuurdesembrood) is beter dan voorbewerkt voedsel (zoals witbrood). - Vermijd alcohol (veel calorieën). - Zorg ervoor dat je dagelijks beweegt: ga met de trap in plaats van met de lift, doe een paar push-ups voor de tv, ... - Vermijd de bus en de auto. Ga te voet of met de fiets. Je zult je fantastisch voelen, niet alleen omdat je gewicht verliest, maar ook omdat je, als je deze regels volgt, gezond eet en veel beweegt. Bovendien heeft het een positief effect op je darmflora, waardoor je minder trek zult hebben en minder zin zult hebben in snacks en zoetigheden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100