Hoe kan ik 'harder worden?'

Hoe krijg ik een hogere pijngrens en kan ik me beter beheersen en mijn emoties onder controle houden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Door je focus te verleggen. Hoe meer je je focust op de lichamelijke of geestelijke pijn, hoe erger je deze zal ervaren. Probeer je aandacht op iets anders te richten. Ontspan je bij lichamelijke pijn. Probeer aan positievere zaken te denken bij emotionele pijn. Dat is erg moeilijk en lijkt soms niet te doen. Probeer dan de negatieve gedachte om te zetten naar een iets minder negatieve. En deze gedachte naar een nog iets minder negatieve tot je je beter gaat voelen. Voorbeeldje; iemand zegt iets super naars tegen je en je voelt je hierdoor rot. Bedenk wat een sukkel die persoon is en of je zijn oordeel wel voor waar aan kunt nemen. Bedenk daarna dat het maar 1 persoon is die dat zegt en dat er veel meer mensen anders denken. Bedenk of wat die persoon heeft gezegt eigenlijk wel zo rot is en of het wel zo bedoeld is als je nu denkt. etc. Het leven is soms moeilijk, maar bewust oefenen met positiever denken zal uiteindelijk resultaat geven. Het vergt alleen wat tijd om het onder de knie te krijgen maar hou vol en dan kom je er wel want je kunt dit!

Op boksen/kickboxen gaan

Ik ben hard. Ik ben misschien soms te gemeen.. Maar oké.. Euh.. ik werd gepest en toen ben ik harder geworden. Zorg dat je meer meemaakt. Werkte bij mij.

Als je de pijn gaat accepteren en je er niet tegen verzetten . En daardoor wordt je harder . En jou emotie`s hou je onder controle door op een vechtsport te gaan en dan zal jou trainer wel helpen om jou emotie onder controle te houden .

Dat kan bijna niet. je kan het uiterlijk wel zo voordoen maar dan onderdruk je dus je emoties. ik ben wel harder geworden door dingen mee te maken. niet perse negatief. sommige mensen zijn nou eenmaal gevoeliger dan een ander. accepteer dat feit van jezelf, je bent wie je bent.

Koud ijs water schijnt te helpen. Mocht je dichtbij de zee wonen kan je misschien regelmatig een koude duik nemen. Alleen is helaas de winter al bijn a voorbij.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100