Kan je gezicht nog veranderen als je 17,5 bent?

Omdat mijn vorige vraag beetje raar was.

Dit ben ik op dit moment http://i52.tinypic.com/zir2up.jpg

Toegevoegd na 14 minuten:
En dit was ik vroeger http://i39.tinypic.com/2cdwm1h.jpg

Toegevoegd na 33 minuten:
dit is wat beter http://i40.tinypic.com/2cprmeu.jpg

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ja, want als je 19, 20, etc bent zie je er anders uit dan hoe je er nu uitziet. ik heb echt geprobeerd kritisch te kijken naar hetgeen wat er mis zou moeten zijn, maar kon echt niets vinden van iets wat ook maar een minpunt zou kunnen zijn of zelfs lijken.

de basis zal wel hetzelfde blijven maar je zal wel een volwassener gezicht krijgen. Kijk maar naar foto's van enkele jaren geleden. Je zal wel zien dat je er nog op lijkt maar niet meer helemaal hetzelfde bent.

De mens wordt ouder en verandert daardoor constant. Maar vooral als je nog niet volwassen bent zal er nog wel het e.e.a. veranderen. Maar ook weer niet zo veel dat je er over 5 jaar als een heel ander mens uit ziet. Nog ingaande op je vorige vraag: Ik heb geen idee waarom je denkt dat je zo lelijk bent. Dat zit echt in je eigen hoofd. Of heeft iemand dat tegen je gezegd? Dan was dat waarschijnlijk gewoon pesterij. Negeren die hap.

He he, door die vorige vraag had ik erg met je te doen...want ik dacht...je zal maar echt lelijk zijn. NU ZIE IK GELUKKIG DAT ER ECHT HELEMAAL NIKS LELIJKS aan je gezicht is !!!! In de puberteit is iedereen wel eens onzeker over hoe je er uit ziet !! Maar echt...dr is niks mis met jou en natuurlijk veranderd je gezicht nog constant ! op een gegeven moment zal je een volwassener uiterlijk krijgen, maar zoals het nu is...niks om je onzeker over te voelen. Hoop dat je normaal wel lacht, want het gaat ook om de (vriendelijke) uitstraling of iemand geliefd is he ! Ik wens je veel succes en hoop dat je je wat zekerder gaat voelen , want daar is genoeg reden voor !!

Absoluut! Mijn tandarts vertelde me ooit toen ik jong was dat je gezicht tot je 25ste blijft veranderen. Je kaaklijnen worden steeds duidelijker zichtbaar en je krijgt dan een veel meer volwassen uiterlijk. Maak je absoluut geen zorgen! dat komt helemaal goed. Iedereen hier vind je een knappe jongen! Trek je er niets van aan als iemand ooit zou zeggen dat dat niet zo is. Over 10 jaar, wanneer je hier aan denkt, zal je heel erg lachen en zal alles echt goed zijn.

Tja als ik zo naar mezelf kijk, vroeger was ik een moedervlek-loos meiske, nu zou ik wel willen dat ik er geen meer had, maar die dingen lijken uit t niets te verschijnen. Alles zal wel genetisch zijn denk ik, maar als ik je foto zo zie..niks mis mee hoor. Je blijft wel dezelfde "basis" houden om t zo maar te zeggen, vraag maar eens oude fotos van je ouder(s) dan kun je zien of hun veel veranderd zijn

Het enige wat je nodig hebt is "geduld" natuurlijk veranderd je gezicht, het veranderd heel je leven, of denk je dat je ouders oud geboren zijn ofzo.

Ik zie een heel jong koppie ; geen probleem met 17,5 dunkt me. In elk geval niks mis mee, geen rare misvormingen, geen asymmetrie, niks dat niet opknapt van een vrolijke glimlach, want je kijkt nu een beetje boos ;-) Natuurlijk verandert je gezicht nog naarmate je ouder wordt ; mij zou je vermoedelijk niet eens meer herkennen op een foto van 30 jaar geleden. De BASIS echter, de verhouding tussen je gezichtsdelen blijft vanaf nu grotendeels zoals die is. Er gebeuren nog wat kleine dingetjes met je kaken en voorhoofd die je een iets minder jeugdige uitstraling gaan geven. Van dag tot dat zie je dat soort veranderingen niet, maar als je elke dag een foto zou nemen, zou je over een periode van een jaar of wat echt flinke maar subtiele veranderingen zien....

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=YxcbStL-ji4...

Je gezicht verandert net zoals je lichaam met de jaren. Je groeit en daardoor rekt je huid mee, de hormonen zorgen voor gevuldere plekjes, beharing enz. kortom je verandert met alles, dus ook je gezicht. Je kunt echter ook dat camoufleren wat je niet mooi vindt aan jezelf. Vind je je gezicht te rond, laat je haar dan eens anders knippen. Een kapper ziet meteen wat je bedoelt en kent de juiste haardracht om dit te camoufleren. Vindt je je gezicht te spits dan weet een kapper hoe je het voller laat lijken. Ik zie zelf niet wat je niet leuk aan je gezicht vindt, maar jij zal dit anders zien, anders vroeg je het niet. Weet je, niemand is echt tevreden met zijn/haar uiterlijk. We willen allemaal net even iets anders dan hoe we zijn. Daarvoor zijn er kappers, visagisten en schoonheidsspecialisten in het leven geroepen en hier wordt veeeeeeel gebruik van gemaakt. (^0^).

Je hebt echt geen rotkop kerel! Probeer wel meer te glimlachen dat staat je volgens mij beter. Als je niet zo lekker in je vel zit kun je gaan sporten ik ben een tijdje geleden een vecht sport gaan doen door een winter dip en het bevalt me erg en ik ben nou bepaald geen atleet. Toegevoegd na 2 dagen: PS: Ga anders een paar keer bij de lokale sport vereniging kijken, niet stressen want de gemiddelde vechtsporter behandelt zijn medemens met respect en moesten zelf ook ergens beginnen, iig ze hebben een andere mentaliteit dan die lafaardjes die je naar beneden halen omdat ze in hun broek pissen van onzekerheid! En wie weet kun je ze na een paar maanden flink op hun muil peren ;)

zodra je geboren bent totdat je heel oud word, verandert je gezicht geleidelijk aan. Je veranderd eigenlijk constant. Dus je vind soms van jezelf dat je er niet leuk uitziet en tijden later wel. Je bent waarschijnlijk ( niet of wel) tevreden? Bedenk dit, dat de mooiheid met je karakter te maken heeft.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100