uitgeslapen maar toch moe, hoe houd ik me energiek?

Of ik nou uit slaap of niet, maar ik werk in een fabriek en ben toch moe na een tijdje. Ik ga dan gapen en voel me slap. Verder heb ik er geen last van, alleen op het werk, hoe kan dit? Dit is erg vervelend, en nog fijner om te weten, hoe voorkom ik het? Hoe kan ik me energiek gaan voelen? (eet vaker iets zoets of dextro energie maar dat werkt niet) grs

Weet jij het antwoord?

/2500

Wellicht heb je van een Winterdipje. Ik heb hier ook last van met dit koude weer. probeer wat meer te eten met vitamine D, of slik dit in een vitamine pil. beweeg ook wat meer en wees sociaal, Helpt dit niet ga dan alsnog langs de dokter!

Douchen dat werkt hey best

Zorg dat je dingen eet waaruit de suikers juist langzaam vrijkomen, in plaats van suikershots die je bloedsuiker de hoogte injaagt waarna een diep dal volgt. Zorg voor voldoende ventilatie op je werk (moet de baas voor zorgen). Als je moeheid voelt opkomen, probeer dan of je tijdens je werk even kunt rekken en strekken, dan moet je soms ook even flink gapen, maar vaak ben je daarna wel wat opgefrist. Zorg ook dat je genoeg drinkt (geen fris, maar water of thee).

Minder slapen. Teveel slapen word je moe van.

Ieder mens heeft een tijdje na de maaltijd even een dipje. De één heeft er meer last van dan de ander en ook het 'in een warme omgeving komen' vanuit de kou versterkt dit dipje nog eens extra. Als je je dipje wat lastig vindt..zorg dan dat je, als je het voelt komen, even wat frisse lucht extra binnen krijgt en doe enkele lichamelijk oefeningen..als b.v. touwtjespringen of wat arm oefeningen. Je stimuleert aldus je bloedsomloop..waardoor je sneller over je dipje geraakt..of er zelfs helemaal niet in glijdt.. Groet, Ton

Je eetgewoontes aanpakken,klinkt misschien raar,maar mijn ervaring dat allerlei klachten vaak te maken hebben met dat wat je eet of niet eet en drinkt,in deze maatschappij worden we vergiftigd waar we bij staan....veel water drinken en zo natuurlijk mogelijk eten,moet je kijken hoeveel energy je gaat krijgen en je darmen tussendoor rust geven zodat ze alles goed kunnen verteren en niet teveel suikers...... sterkte en succes!!

Bronnen:
eigen ervaring!!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100