Mijn kuiten zijn dik terwijl ik verder dun ben hoe kan dit en hoe kan ik dit veranderen?

Ik ben 16 jaar en mijn hele familie heeft dikkere kuiten, als ik naar mijn moeder kijk dan denk ik echt: dit moet ik later niet krijgen hoe kan ik dit voorkomen en is er ook een cosmetische behandeling tegen of medicijnen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je hele familie heeft stevige kuiten, zeg jij..en ook de jouwe. Ik vrees dat dit gewoon 'je bouw' is...dat je gewoon moet accepteren dàt het zo is. Maar je vraag was: Hoe kan ik dit veranderen? Wellicht kun je iets van beweging met je benen gaan doen als b.v.wandelen e.d. teneinde je spieren zo soepel mogelijk te houden. Aangezien je lichaam verder slank is, zal je lichaamsgewicht wel in orde zijn. Om die reden moet je je 'wandelactiviteiten' zeker niet overdrijven..omdat je kuiten anders steviger worden i.p.v. soepeler/dunner. Medicamenten om dunnere kuiten te krijgen, bestaan n.m.m. niet en operatief een wijziging laten aanbrengen, zie ik ook niet..een twee drie een arts doen. Echt dun zullen je kuiten vermoedelijk nimmer worden, denk ik.. maar de wat steviger kuiten zijn toch ook niet onaantrekkelijk.. Groetjes, Ton

Dat is je lichaamsbouw, daar kun je niks aan doen. Je kunt het alleen accepteren. Hier zijn geen medicijnen voor, en ik kan je garanderen dat geen enkele (fatsoenlijke) cosmetische arts dit bij jou zal opereren. Toegevoegd na 1 minuut: Het kan met de leeftijd komen, je zegt verder niet wat de rest van je moeders lichaamsbouw is. Zorg gewoon dat je gezond eet en lekker beweegt. Je kunt proberen wat yoga te doen om je spieren soepel en lang te houden, maar er is uiteraard geen garantie hoe het er later gaat uitzien.

Je kan het beste accepteren dat je stevige kuiten hebt, want dat zit in je genen. Is je moeder minder lief omdat ze dikke kuiten heeft? Medicijnen zijn er niet voor en een operatie kost je veel meer, niet alleen financieel, dan acceptatie.

dat ligt aan je lichaamsbouw of aan hoeveel je traint want hoe meer je traint hoe dikkere kuiten je krijgt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100