Wat zijn de basisdingen om fris en fruitig voor de dag te komen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een niet al te warme douche.

Voldoende slapen. Een goed en voedzaam ontbijt. Een klein beetje make up als je wilt (als je een vrouw bent) Kies kleding die bij je figuur past. Heb zelfvertrouwen, zo straal je aantrekkelijkheid uit. Toegevoegd na 2 minuten: Naast een gezond ontbijt de rest van de dag uiteraard ook gezond en voldoende eten, en genoeg water drinken. Dit maakt je huid en haar mooier en je ziet er energieker uit.

Een goede nachtrust, gezond eten en vooral een goed humeur

Fris gedouched Schone kleding Verzorgd uiterlijk (make up bij vrouw, netjes geschoren bij man) Vrolijk humeur Toegevoegd na 27 seconden: En natuurlijk niet vergeten: een goede nachtrust

Voldoende nachtrust, frisse buitenlucht, lichaamsbeweging en een gezond voedingspatroon zijn essentieel om je prettig te voelen en er goed uit te zien. Natuurlijk heb je je uiterlijk niet verder in de hand dan dat je jezelf goed verzorgt maar als jij kleding draagt waarin je in de gegeven omstandigheden jezelf kunt zijn en je gaat vriendelijk, open en belangstellend met je medemensen om dan kan je dag niet meer stuk, iedere dag weer.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100