Val je af van Chinese Afslankthee??

Hallo, sinds een tijdje zit ik op een heel goed gewicht en sport ik 4x per week.. ik wou graag een Chinese Afslankthee gebruiken voor extra als ondersteuning om op gewicht te blijven wat ik waarschijnlijk niet echt nodig heb maar ik heb hier de volgende vraag over. val je van die chinese thee van de kruidvat nog extra af? zo ja als ik dit niet wil maar toch gebruik maak van deze thee kan ik dit dan compenseren door nog meer te eten. ik kan al behoorlijk veel eten. de vraag is als ik deze thee gebruik met die beweging waar ik al door op gewicht blijf.. kan ik dan lettelijk alles eten wat ik maar wil? zonder meer omkijken naar de calorieen.. het is natuurlijk zo dat je niet de hele dag en elke dag zin heb om je zelf voltepropen. maar dit is dus mijn vraag

gr david

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee je valt niet af van thee drinken. Als dat zo zou zijn zouden er geen dikke mensen rondlopen.Afvallen/ op gewicht blijven gebeurt alleen door te letten op wat je eet, niet te veel en niet te weinig.

Ja, van groene thee val je af. Dat is bewezen. Wiki: Although green tea does not raise the metabolic rate enough to produce immediate weight loss, a green tea extract containing polyphenols and caffeine has been shown to induce thermogenesis and stimulate fat oxidation, boosting the metabolic rate 4% without increasing the heart rate.[5]

1) je valt niet af van zulke thee, en ook niet van pillen en dergelijke. 2) er is geen ENKELE manier waarop je kunt eten wat je wilt in de hoeveelheden die je wilt zonder consequenties. Als je meer eet dan je nodig hebt, kom je aan. Er zijn mensen die heel veel kunnen eten zonder erg veel aan te komen, omdat ze een heel snelle verbranding hebben - maar ook zij kunnen niet onbeperkt eten: het is niet zichtbaar als vetrollen maar de bloedvaten en de organen worden wel beschadigd. Dus wil jij op gewicht blijven, zorg dan dat je weet wat je kunt eten, en geniet daarvan. Laat je niet bedotten door nepmiddelen, maar gebruik je gezonde verstand.

Nee, je valt af door meer kcal te verbranden dan je binnenkrijgt. De enige manier waarop de thee kan helpen, is als je dit drinkt in plaats van frisdranken of fruitsappen, die nogal veel suikers bevatten. Verder bevat het waarschijnlijk wat vochtafdrijvende stoffen. Toegevoegd na 4 minuten: Om op gewicht te blijven moet je gewoon zorgen dat je gezond eet, veel groente, vezels, eiwitten en water. Fruit is ook goed, maar niet te veel wegens de suikers. Kijk dat je zoveel mogelijk puur eet, zonder allerlei chemische toevoegingen. Vermijd producten met ingredienten die je niet kunt uitspreken. Luister verder goed naar je lichaam wat je nodig hebt, dan heb je zo'n thee helemaal niet nodig.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100