wat is een orgineel kado voor iemand die na 20 jaar roken nu 1 jaar gestopt is?

mijn vrouw is naar 20 jaar stevig roken zelf gestopt . 20 nov 1 jaar en wil orgineel idee om dat te vieren

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een grote mand vol met cadeautjes die te maken hebben met ruiken en proeven. Het is bekend dat roken je smaak en reuk aantast. Als je gestopt bent, dan kan je ineens veel beter dingen proeven en ruiken. Denk bijvoorbeeld aan parfum, chocolade, koffie, thee, en nog meer spullen. Maak het af met een japans etentje, die verfijnde smaken komen niet uit met een mond vol tabak aanslag.

Pakje Marlboro ? Toegevoegd na 13 minuten: Nu even serieus.. Laat bij de bakker een taart maken met: - 1 jaar rookvrij . ofzo iets dat zal ze wel leuk vinden. en anders een supersmoker..

Een t-shirt met de tekst: "I WAS smoking hot, now I am just HOT"

Gewoon een romantisch avondje van maken... http://www.romantischcadeau.nl/romantisch-tips.html

Buiten het antwoord van Dirk, NIETS.... Pas als er 20 jaar stoppen tegenoverstaat kon je een feestje geven! ;-)

Ik kan geen tastbaar cadeau bedenken wat ook nog een beetje te maken heeft met het niet-roken. Maar omdat je er zo duidelijk bij hebt getypt dat het origineel moet zijn geef ik je 2 sites die volstaan met originele dingen om te doen. Leuk om cadeau te geven en om samen te doen! Omdat ze zo origineel zijn zal uw vrouw dit niet snel vergeten :)

Bronnen:
http://www.kadopagina.nl/?gclid=CJuf_o6U75...
http://www.leukedingendoen.nl/Default.aspx

Chocoladesigaretten.

Wat lief dat je haar iets wil geven. Misschien is het een leuk idee om haar een ontspannende massage cadeau te geven Of zo'n beautyarrangement? Ik weet uit ervaring dat je zelfs na een jaar gestopt te zijn, af en toe vreselijk gestresst kan zijn omdat je nog zooooo graag een peuk op wil steken. Dan lijkt me zoiets wel erg fijn. Petje af voor je vrouw!

Ik denk dat jij je vrouw beter kent dan wij, wat vind zij nou ECHT leuk/lekker/fijn, iets wat echt helemaal voor haarzelf is. Dagje sauna? Goeie cd? Goed boek? Lekker etentje door jou gekookt? Cadeaubon van haar favoriete kledingwinkel? Een grote taart die ze helemaal zelf op mag eten. Of misschien de belofte van jou een dagje met haar te gaan shoppen of iets te doen wat je normaal gesproken alleen doet nadat ze er 1000x om gevraagd heeft! Overigens ontzettend lief dat je haar hiervoor wilt belonen! Ik zie dat sommigen hier zeggen dat het 'maar' en jaar is, maar als je van een verslaving probeert af te komen dan is elke dag er eentje. Mensen die dat niet begrijpen hebben zelf nooit de moeite gedaan een slechte gewoonte af te leren!!!

een plaatje met iemand die rookt en een tekst erbei 'die goeie oude tijd' dat is wel lol

je wil haar complimenteren dat is duidelijk ik zou een opstekende duim kopen bij zo'n feest winkel of laten maken bij de banket bakker.!!

Maak van Purr-schuim een object waar je de oude asbakken in verwerkt. Spuit dit in een feestelijk goud. Bind er kruislings een rood lint omheen met de tekst: "hoera, 1 jaar gestopt!" en plaats een kaars in de top. ...En daarna volgt er natuurlijk echt gebak!!!

Ik zou haar om het te vieren gewoon gezellig mee uit eten nemen in een (gelukkig nu) rookvrij restaurant. Je bent terecht trots op haar, na 20 jaar stoppen is een hele prestatie!

Een avondje heerlijk uit eten. Dat zou mij wel wat lijken wanneer je smaak verbetert is en je lekker rookvrij kunt genieten van al het lekkers.

Slof sigaretten

Verwijder ceremonieel alle rookmelders uit huis!

Super hoor dat ze al een jaar van t roken af is!!! Ik zou haar iets geven waarmee ze lekker vertroeteld wordt. Ze zorgt nu immers ook al een jaar heel goed voor haarzelf, dan lever jij nu je bijdrage om ook goed voor haar te zorgen

ik heb een aantal leuke originele kado`s gevonden hoop dat er wat bij zit voor u. *http://www.hoefijzers.nl/gelegenheid.html?gelegenheid=geslaagd& taal=ned *http://www.planetgadget.be/2006/09/boodschap-in-een-ei.html *http://www.chocowens.nl/ *http://www.yoursurprise.nl/ your suprise heeft zo veel leuke dingen daar moet u maar even zelf op kijken want das te veel om hier neer te zetten suc 6

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100