is de mexicaanse griep vaccinatie echt niet veilig?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is nog niet bekend... er zijn nog geen duidelijke resultaten wat de vaccinatie in het lichaam doet. Er gaan verhalen rond dat het kankerverwekkend zal zijn bv, daarentegen gaan er ook verhalen rond dat het harstikke veilig is.. Pas over een tijd kunnen we de gevolgen zien van de vaccinatie.

Nee dat is niet zonder gevaar... Aan elke inenting kleeft gevaar... Het kan altijd iets te weeg brengen, dat heel nare gevolgen kan hebben...

Het is gewoon veilig, het staat op www.nu.nl zie bron: Toegevoegd na 46 seconden: bericht van 31-10-2009 gisteren dus.

De mexicaanse griepvaccinatie is net zo gevaarlijk als elke andere griepprik die je haalt. Er is namelijk geen wezenlijk verschil tussen deze prikken, behalve dan dat het virus (dat in een vaccinatie onschadelijk is gemaakt) een iets andere celmembraanconfiguratie heeft. Als je dus bangt bent om dood te gaan aan de normale prik, zou ik deze ook niet aanraden. Als je alle andere prikken hebt gehaald zonder na te denken, dan zou ik deze ook maar gewoon halen. Toegevoegd na 1 minuut: Excuses, een kleine rectificatie: het virus heeft geen andere "celmembraanconfiguratie", maar de geinfecteerde cel heeft de veranderde celmembraanconfiguratie. Is geen praktisch verschil, maar het stond er niet goed zo.

Wij, mijn man en ik , hebben besloten om de griepprik niet te halen. Er bestaat nog veel te veel negativiteit over, in de media. Onlangs hebben we weer een bericht gelezen over de Thimerosal, ofwel kwik. Te weten dat je van een druppel kwik op je huid, binnen een paar maanden kunt sterven! Misschien handig , als je meer wilt weten over de griepprik, heb ik hier de site, en oordeel dan zelf. Nogmaals dit is ònze mening hier over.

Bronnen:
http://www.goodfeeling.nl/content/view/305/31/

Er kleven nadelen en risico's aan, dat is waar maar de nadelen en risico's van NIET vaccineren zijn vele malen, echt vele factoren groter! kies wat goed voor je is....... Het lijkt in tegenspraak? Voorbeeldje Autogordels kunnen je borst afknellen na een ongeval, of verhinderen dat je uit de auto kan komen als je moet vluchten MAAR ze behoeden je ook voor grote ellende bij een botsing. En dan gaat het dus om kansen van beiden: de kans op voordeel van de gordel is vele vele vele malen groter dan de kans op nadeel. *Dus moet je hem omdoen.* Zo is het met vaccinatie ook.

en wat dan nog de mexiicaanse griep kan ook gevaarlijk zijn.

Op de site N.W.O.( nieuwe wakkere onderwerpen) geeft ene Desireé Röver alvast een hoop informatie die mij deed besluiten mijn prik volgende week te weigeren. Er zou aluminium, kwik, antivries, methanol, formaldehyde en nog meer van dat fraais inzitten.

Aan alles wat je met je lichaam doet kleeft een risico. Ook aan de vaccinatie tegen mexikaanse griep. Vergeet echter niet dat ook het weigeren van vaccinatie een risico is. Dan verhoog je de kans dat je die griep krijgt, en zoals we weten kun je daaraan overlijden. Kortom, welk besluit je ook neemt, je stelt jezelf altijd bloot aan een risico. De vraag is: welk van de twee risico's is het grootst? Voor zover we hebben kunnen nagaan, is het risico van de griep duidelijk groter dan het risico van de vaccinatie. Natuurlijk, we kunnen dat fout hebben -- maar dat geldt ook voor degenen die menen dat het precies andersom is, dus dat de vaccinatie gevaarlijker is dan de griep. Bij onzekerheid kun je maar één ding doen: afgaan op het beste dat we weten. En die onzekerheid accepteren - wat kun je anders? Je kunt zeggen dat er eerst meer onderzoek moet worden gedaan. Maar meer onderzoek verkleint de onzekerheid, maar haalt deze nooit helemaal weg. Er zal altijd onzekerheid blijven, hoeveel extra onderzoek je ook doet. Daarom zeg ik: ga af op dat wat we nu weten. Dat is dat de vaccinatie een zeker risico kent, dat echter vele malen kleiner is dan het risico van de griep.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100