Hoe kan ik wennen aan mijn bril?

Ik heb er tot nu toe alleen nog een voor tv, pc, en auto rijden. Hij past perfect en doet nergens zeer ofzo, maar ik ben mij constant bewust van dat ding op mijn neus (en voor mijn ogen). Ik blijf het montuur ook steeds zien trouwens, maar ik wil ook niet zo'n groot jaren 70 montuur.

Ik moet bekennen dat ie eerst om de zoveel tijd weer een paar maanden in de la lag, maar de laatste tijd heb ik hem echt wel nodig en vaak weer op, en ik ben bang dat ik op den duur wel aan een gewone 'dagelijkse' bril vastzit, en wat dan?

Ik ben ook een type van graag zomin mogelijk sieraden omdat ik daar ook meer last dan gemak van ondervindt, maar die heb ik ook niet echt nodig, en een bril wel. Hoe kan ik hier het beste toch aan wennen? Het lijkt misschien een domme vraag, maar is voor mij toch echt wel een probleem.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er is maar 1 mogelijkheid: wennen!!! En dat zal, als je altijd een bril op hebt, vrij snel zijn. Na een weekje, of misschien 2, weet je niet beter en voel je het niet meer. Maar dat betekent dus wel, dat je hem altijd op moet hebben. Het punt nu is, dat je af en toe een bril gebruikt, en dan blijft het onnatuurlijk en vreemd aanvoelen. Maar een bril voor de hele dag went dus vrij snel!

Ik moest eerst ook supererg aan mijn bril wennen, maar na een week merkte ik er helemaal niks meer van. Je moet er niet aan denken en je er doorheen zetten

Dit had ik ook ik wou me bril nooit op ik deed het alleen waar neer ik hem echt nodig had maar hierdoor is mijn sterkte achteruit gegaan. Ik heb toen lenzen genomen en hier ben je zo aan gewent ik had ze de eerste keer ong 20 minuten in en ik voelde ze al niet meer (met harde lenzen duurt dit wel wat langer)

zoveel mogelijk op doen, dan wen je er het snelst aan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100