ik ben een man van 22 jaar heb nauwelijks baardgroei en word vaak 17/18 jaar geschat. Wat kan ik doen om er toch iets ouder (volwassener) uit te zien?

Er word gezegt dat je er jonger uitziet als je kort haar hebt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou eens met je huisarts gaan praten (vraag wel een dubbel consult aan dan) over dit onderwerp.Misschien dat hij (of zij) je kan doorverwijzen naar een specialist in hormonenbehandeling?

Bronnen:
advies

Je moet het als een voordeel zien dat je jonger geschat word. En anders zou ik gewoon andere kleding aan doen. Serieuzer kijken. Laat naar bed gaan en veel alcohol en drugs nemen. Dan ga je er vanzelf ouder uitzien.

Waarom zit je in met wat andere van je denken? Wil je wel een baart? Zo niet waarom zou je het dan doen? Zo ja accepteer het dan niet iedereen kan een grote baartgroei hebben . Om te antwoorden op je vraag hoe zie ik er ouder of volwassener uit : Wel je kan beginnen met niet meer inzitten met wat andere van je denken en je uiterlijk of gedrag niet veranderen als andere dit niet goed vinden. Je kan je uiterlijke beperkingen accepteren zoals bij jou je hebt geen baart maar je wilt er wel zelf een(opnieuw jij wilt er een niet omdat andere het willen) Kwa uiterlijk weet ik niet direct wat je zou veranderen het is meestal de omgekeerde kant dat mensen kledij of kapsel veranderen om er jonger uit te zien niet ouder. Dus het feit dat iemand je jonger inschat kan je als een compliment beschouwen!!!! Volwassen zijn heeft niet alleen te maken met je uiterlijk en hoe je je kleed maar hoe je je gedraagt en hoe je omgaat met je omgeving.

Konflook smeren op je gezicht

Denk dat het mischien zal helpen als je ju baard voor wat het is , op zijn minst een keer schaamteloos moet laten door groeien , zodat je dan pas echt kan zien Wat de baardgroei van jouw gezicht is . Daar krijg je niet baardgroei op plekken waar het bij jouw niet groeit van: NEEN Daardoor kom jij er achter hoe jij met jouw gezicht , jij je baard moet gaan knippen en bijhouden , zoals BV De drie musketiers ook alleen maar kleine gedeeltes van de groei benutten . Je kunt zelfs met een recht streepje van haar op alleen maar je kin, al een PERSOONLIJKHEID ZIJN. Heb je weinig , dan mag je kiezen welk plukje jij gaaat laten groeien , DAT BEN JIJ DAN , {weestrotsopdeplekwaarhetbijjouwhetbestegroeit} DAN WORDT JIJ JIJ.

Bronnen:
Haar,knippen,waarheden,truth,real,jij,ik,w...

Je ziet er uit zoals je eruit ziet, je bent 22 dus je zal wat je ook doet, er niet uit gaan zien als een man van 38, qua gezicht. Die geringe baardgroei, misschien komt er nog wat, en anders zou ik er alleen maar blij mee zijn. Niet zoveel gedoe met scheren. En later als je 45 bent en je ziet er uit al 35 dan ben je alleen maar blij met je geringe baardgroei. Maar goed, tips om er toch wat ouder uit te zien: Misschien kun je wat bakkebaarden proberen te kweken. Draag overhemden! Een horloge. Geen afgezakte broeken met bjorn borg kinderonderbroekje er bovenuit. Een normale broek dus! Als je iets van oorbellen of piercings hebt, haal ze er onmiddellijk uit. Geen kleding met grote teksten of merken erop. En geen sportschoenen met alle kleuren van de regenboog. En misschien is de sportschool wat voor jou, een beetje trainen aan een wat breder mannelijker postuur. Dat oogt misschien ook wat ouder.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100