Kan ik 2 tampons in hebben?

Ik heb zonet een tampon verwisseld alleen toen ik een nieuwe in wou doen voelde ik ineens wat hards. En nu weet ik niet meer zeker of ik wel de vorige tampon er heb itgehaald uitgehaald. Maar de tampon die ik net heb in gebracht zit er goed in en had voor de rest geen last ervan.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat kan heel goed, twee tampons. Heb ik ook wel eens gedaan op de "zware" dagen. Maar het kan ook heel goed zijn dat je gewoon je baarmoedermond gevoeld hebt. De baarmoederhals kan hard – als het topje van de neus – of zacht – als de lippen of de oorlel – aanvoelen. In het midden van de baarmoederhals ligt de baarmoedermond die in tegenstelling tot de ruwere schedewand glad aanvoelt. Kijk hier voor een plaatje: http://home.tiscali.nl/cupper/kiezen/grootte/bmmond/baarmoedermond.html

Het kan zeker zo zijn dat je er 1 vergeten ben, maar ik zou het wel zo snel mogelijk zeker willen weten als ik jou was. Een tampon lang inhouden geeft inderdaad kans op infecties. Dus echt alles eerst verwijderen, alvorens een nieuwe in te brengen!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100