wat kan ik doen met mijn gebit?

ik ben 20 jaar en mijn tanden staan niet helemaal recht, ik heb al eens een beugel gehad, maar door het verwaarlozen van mijn 'bitjes' is het weer iets scheef gaan staan. de tandarts heeft gezegd dat dit met 3 maanden slotjesbeugel weer gefixt is, maar zijn er ook alternatieven?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee helaas is dat de enige oplossing ervoor

Zou ook geen alternatief kunnen bedenken dus maar weer snel aan een beugel en daarna een spalkje laten plaatsen,dat houdt dan de tanden op zn plek.

Door het leven gaan met iets scheef staande tanden. Ik kan me ergere dingen voorstellen. Dus niets doen is een alternatief.

Je kunt bij de orthodontist ook een plastic hoesje laten maken. Deze doe je over je tanden heen en het zorgt ervoor dat je tanden langzaamaan weer recht gaan staan. Het is iets goedkoper als een slotjesbeugel, maar je moet er ook voor naar de orthodontist. Ik zou bij de orthodontist eens informeren naar de mogelijkheden, misschien zijn er nog andere alternatieven. Veel succes! Want een beugel is geen pretje! (ervaring!) Toegevoegd na 2 minuten: Het 'hoesje' is doorzichtig, dus je ziet het bijna niet. Het is ook wel bekend als de onzichtbare beugel (zie plaatje). De dure naam voor dit hoesje is: invisalign.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100