waarom leef je eigenlijk?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Om je voort te planten..

Je zult zelf je leven zin moeten geven, dus jij bent de enige die deze vraag voor jou kan beantwoorden.

Met betrekking tot evolutie : inderdaad om je voort te planten. Maar voor jezelf : om hier een betere en aangenamere wereld te maken. Soms kan jijzelf hét verschil maken in deze wereld. Kijk maar naar M.L.King als voorbeeld of Priester Daens of naar wie jijzelf opkijkt. Je kan door je grenzen te verleggen, door te leven, misschien anderen een beter leven toedelen of helpen of een beetje de wereld in goede zin veranderen... Maar dat hangt helemaal van jezelf af...

gewoon omdat het kan!

Omdat je moeder op een gegeven moment een beetje heet was en je vader niet al te dronken.

om hier zo veel mogelijk vragen te stellen en nog meer te beantwoorden. Dit kan ik afleiden uit het aantal 'bekende' gezichten die hier dagelijks vertoeven. Werkelijk verslavend.

Anders kan je niet dood gaan.

omdat je dood zo weinig te vertellen hebt

Leven is het tegenovergestelde van dood. Het antwoord is dus eigenlijk: omdat je niet dood bent. En dat betekent veel. Niet-dood zijn betekent dat je leeft! En iets belangrijkers is er niet. Zeker in gedachten houdend dat je op enig moment zal sterven en dus dood raakt.

omdat de productie zo lekker was en als toetje de kinderbijslag ook niet vies was

leven is geen tegeovergestelde van dood. tegenovergestelde van dood is geboorte :) leven is absoluut. er is geen andere keuze dan het leven de vormen ervan zijn wel verschillend. waarom leef je eigenlijk zus en zo?

Dit leven is een doorgang naar het eeuwige leven. Bekeer u voor het te laat is!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100