Kan het zijn dat ik alleen van boven slanker wordt en van onderen niet?

Ik ben nu 6 kilo afgevallen en merk dat ik van boven slanker ben, maar heb het idee dat mijn benen (waar ik juist gewicht van af wil) nog niet slanker geworden zijn. Is dit mogenlijk of verbeeld ik mij dat?

Toegevoegd na 1 minuut:
is plaatselijk afvallen mogenlijk??

Weet jij het antwoord?

/2500

Volgens mij is plaatselijk niet echt mogelijk.Sport je ook? Misschien als je veel je onderlichaam traint dat je dan die spieren meer ontwikkelt en dus daar niet veel afvalt... Maar dat is dus alleen maar een idee. Sowieso moet je lichaam wennen als je gaat afvallen (net zoals bij aankomen) Je zou op onderstaande site even kunnen rondkijken voor wat meer info. Succes!

Ik ben nu 25kg. afgevallen,het vet zat en zit voornamelijk bij mij op benen en heupen,kont. In het begin werd mijn gezicht nog smaller terwijl ik daar niet dik ben,ook de rest van mijn bovenlichaam werd slanker terwijl mijn onderlichaam maar heel mondjesmaat minder dik werd. Na zo'n 15kg. ging ik ook eindelijk gewichtverliezen aan mijn onderlichaam,schijnbaar gaat het afvallen eerst op plekken waar je het minste vet hebt.

komt vanzelf. Hoe dichter je bij gezond gewicht komt des te meer je lichaam in juiste proporties komt (losstaande van je eigen lichaamsbouw). Plaatselijk afvallen geloof ik niet in.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100