Kan een persoon ziek worden van het eten van zijn eigen (verse) poep indien hij zelf gezond is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee, integendeel, "Uit veelvuldig wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat het consumeren van poep een positieve uitwerking kan hebben op de gezondheid. Zo zijn uitwerpselen een rijkelijke bron van essentiële vitaminen en is het zeer goed voor de weerstand. Daarnaast kan excrement zorgen voor het door vrijwel alle vrouwen gewenste bruine kleurtje, wanneer het uitgesmeerd wordt over de witte huid. Tenslotte is het mogelijk om -wanneer de pindakaas op is- uwe uitwerpselen te gebruiken als vervangingsproduct."

Bronnen:
www.broodjepoepverhaal.nl/wetenschappelijk...

Jazeker. Ontlasting bevat zo veel bacteriën, dat je zelfs jezelf zou kunnen besmetten of voortdurend her-besmetten als je al iets te pakken hebt. Vandaar dat we een soort natuurlijke afkeer voor onze (en elkaars) uitwerpselen ontwikkelen, en deze zo ver mogelijk van de leef- en slaapplaats deponeren. Een klein beetje ontlasting kan geen kwaad ; van je handen niet al te grondig wassen zul je zelfs redelijk weerstand kunnen opbouwen, maar operten ??? Niet voor niets vind zo ongeveer IEDEREEN dat een walgelijk idee ; dat is niet alleen maar aangeleerd.

Ontlasting bestaat grotendeels uit afvalstoffen. Dus ja, de kans is groot dat je er ziek van wordt. Het ligt natuurlijk aan de hoeveelheid je inneemt. Ik denk dat de symtomen en ziekte zal verlopen als voedeselvergiftiging.

ja natuurlijk, ik ga persoonlijk bijna over m,n huig als ik zit te kleien. dus al zou je het consumeren, wat ik zowiezo al een walgelijke gedachte vind, zal dat zeker niet goed uitpakken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100