Hoe kan het dat ik nooit kan huilen? En hoe kan ik weer huilen?

Ik heb in mijn leven een tweetal nogal een emotionele en nare ervaringen gehad. In die tijd huilde ik veel, maar op een gegeven moment wilde ik dat niet meer en stopte er toen ook mee. Nu kan ik niet meer huilen, wat best raar is voor een meisje. Van vriendinnen hoor ik dat ze elke week wel huilen terwijl ik al bijna een jaar niet meer gehuild heb.. Hoe kan weer huilen?? Ik krop nu altijd mijn gevoelens op, en ik merk dat zich dat omzet in woede in plaats van verdriet, dit zou ik graag anders zien. Heeft iemand een goede tip of blijft dit gewoon zo?

p.s. ik weet dat er al meerdere vragen zijn gesteld over dit onderwerp, maar hier stond geen bruikbaar antwoord tussen voor mij. Dus willen jullie deze vraag niet verwijderen?

Weet jij het antwoord?

/2500

door wat je meegemaakt hebt heb je onbewust een muur om je heen gebouwd waardoor het lijkt waardoor je niet meer huilen kan een goed voorbeeld hier van is johan derksen van voetbal international toen zijn vrouw overleed door een ongeluk heeft hij erg veel gehuild en kan dit nu ook niet meer dit zit allemaal tussen de oren je stapelt nu alles op en eens moet het er uit komen ga eens een gesprek aan met een persoon die je echt vertrouwt en gooi alles er uit huilen is een heftig emotie die je niet kan blijven onderdrukken

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100