Hoe kan je zien of iemand je gebruikt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kan het niet zien, je ogen tenminste niet.

Je kan er achter komen als iemand je nodig heeft waar hij of zij alleen zelf beter van word. Je bijvoorbeeld wel nodig hebben voor een klusje. Of je alleen belt als niemand anders kan. En je nooit voor andere dingen (leuke dingen) nodig heeft.

Dat is heel moeilijk. Het probleem is vaak dat men niet wil zien dat hij gebruik wordt. Niemand wil dat. Dus men gaat het negeren tot het te laat is. Je moet konstant bewust zijn van de interactie tussen jezelf en andere mensen, en jezelf steeds vragen wat zullen de konsekwenties zijn van iedere actie, het is moeilijk en het kan je veranderen in een zeer negative mens als je de balans gaat verliezen en word je achterdochtig op iedereen. Meestal is het best om gewoon je gezond verstand en intuitie te gebruiken en net als iedereen, als je soms gebruikt zal voelen, weet dat het niet zo erg is en blijf maar lachen.

aan de spuitprikjes in zn arm ! of aan witte neus gaatjes!

Hij/zij heeft je alleen maar nodig wanneer het hem of haar uitkomt en hij/zij zal er alleen maar beter van worden

is best wel moeilijk je moet naar gedrag kijken misschien

Dat kan je niet zien maar moet je aanvoelen. Als iemand steeds een beroep op jou doet maar er weinig of niets tegenover stelt word je gebruikt.

Dit is iets wat je kunt voelen maar vaak niet kan zien. Let er op of iemand jou nodig heeft, alléén voor zichzelf! Of je terug ontvangt, dat wat je geeft in vorm van liefde/aandacht. Het is wel moeilijk om het te ontdekken maar wanneer je goed op het handelen van de ander let, zul je het snel voelen. Kijk of er voldoende aandacht naar jou toe gericht is, wordt er steeds iets van je gevraagd, waar je steeds voor in moet leveren, zonder terug te ontvangen of waardering en respect? Bij dit laatste lijkt het op 'gebruik'. Maar ik durf en mag niet veroordelen. Je zult het zelf moeten voelen/ waarnemen. Succes!

Ja dat kan je heel goed zien door zijn/haar gedrag. Praat patroon. enz enz...

Als iemand iets aan je vraagt, terwijl er weinig belemmering is om het zelf te doen.

dat merk je tijdens de sex,het is zonder liefde en tederheid

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100