wie kan mij wat vertellen over implantaten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat zijn zakjes gevuld met vloeistof, vaak op basis van siliconen... En die worden dan operatief onder de borstspier, of erboven, teneinde de hele wereld voor de gek te houden, dat je grotere borsten hebt dan in werkelijkheid... Wil je er nog meer over weten? Toegevoegd na 1 minuut: En voor zover mij bekend zijn er nog geen zwangerschapsimplantaten... Dus dat je voor de ogen van de wereld zwanger lijkt...

Bronnen:
http://www.spitsnieuws.nl/archives/video/2...

Een implantaat is een kunstwortel die in de kaak wordt geplaatst. Gemaakt van titanium een edelmetaal dat volledig geaccepteerd wordt door het lichaam. Het tandheelkundige implantaat wordt in het kaakbot aangebracht, waarna door botaangroei deze zich geheel vastzet. Normaal gesproken duurt het ongeveer zes weken totdat het implantaat helemaal vastzit, daarna kan een implantaat dienen als kunstwortel voor een kroon, een brug of zelfs een heel gebit.

au! .... niet doen, nergens voor nodig! (tenzij je een echt probleem hebt)

Dat is een lichaamsvreemd voorwerp,dat in je lichaam wordt ingebracht en kan verschillende doeleinden dienen. Als je een tandprothese hebt,kan die beter zittend gemaakt worden door een magnetische wortel aan te brengen,waar de prothese op vast klikt. Een andere situatie kan zijn dat er b.v door kanker een borst is geamputeerd,dan wordt een zakje gevuld met siliconen geïmplanteerd,dit kan ook het geval zijn als je vindt dat je te kleine borsten hebt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100