Wat kan ik doen tegen nachtmerries?

Ik word al een tijdje snacht helemaal beswet wakker in een nat bed(zweet).
Tot vandaag heb ik er niet achter kunnen komen waardoor ik zweette, ik slaap in alleen een boxer met het raam open en heb het koud.
Maar vanochtend kon ik nog wel een klein stukje herinneren van wat ik heb gedroomd.
Ik liep door mijn huis, naar mijn kamer en toen ik daar kwam zag kk mezelf liggen op mn bed, ik leek op een soort zwarte alien met niet kloppende verhoudingen, het zag er echt heel erg eng uit.
Toen stonden er ineens meer van dat soort aliens om me heen die me probeerde vast te pakken.

De vraag is eerder gesteld maar daar vindbik niet echt een antwoord dat mij kan helpen

Toegevoegd na 2 minuten:
Oh en mijn hoofd was open en er kwam allemaal bloed uit.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mischien zijn het toch de vitamines die je extra inneemt, die het kunnen veroorzaken? Vit. b6 en 12 kunnen dromen stimuleren.

Bronnen:
http://www.gezondheidsweb.eu/slapeloosheid...

Probeer te ontspannen en vermijd stress. Blijven de nachtmerries meerdere nachten aanhouden, ga dan naar je huisarts. Wellicht dat slaappillen wat helpen. En eventueel een keertje praten met een psycholoog, want die nachtmerries komen érgens vandaan. Door het probleem te benoemen kun je er een oplossing voor vinden!

Hoe oud ben je als ik vragen mag? Als je jong bent is het best normaal om vaak nachtmerries te krijgen.

Je droomt altijd over je zelf. De hoofdpersoon in jouw droom ligt in jouw huis en je bent het ook nog eens zelf. Daaromheen stonden nog meer reproducties van jou als alien. Ook weer een veelvoud van jou zelf. En dan ben je ook nog eens gewond, slachtoffer van iets, een misdaad tegen jou? Mijn opinie is en dat misschien lastig om te horen, maar ik denk dat je erg veel, misschien teveel zelfmedelijden hebt. Je voelt jezelf slachtoffer, maar je mismaakt jezelf ook met al die vreemde verhoudingen. Je maakt jezelf tot een alien. Ik zou zeggen, ga iets doen. Geef jezelf een uitdaging, een leuke klus, doe iets voor een ander, hou op met navelstaren, ga erop uit, maak nieuwe vrienden en probeer ondanks alles van jezelf te houden. Want je bent het waard! Je bent net zoveel waard en hebt net zoveel rechten als ieder ander, die hier op deze wereld is geboren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100