Welke lenzen zijn het beste om te nemen en waar kun je ze het beste kopen? En bij welke oogsterktes kunnen geen lenzen niet meer helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat ligt helemaal aan je ogen en de bolling hiervan. Zelf heb ik bijna 2 jaar harde lenzen gehad en het beviel echt niet. Bij een beetje wind had ik er al een korrel zand onder en geloof me dat doet zeer. Daarna mijn bril weer op en toch na 3 jaar maar aan de zachte lenzen. Die heb ik bijna 2 jaar uitgeprobeerd en vanwege droge ogen en giga hoofdpijn toch maar weer mee gestopt. Geen succes dus. Maar uit mijn kennissen kring ken ik mensen met harde en zachte lenzen die totaal geen problemen hebben. Dus gewoon proberen is de enige optie. Toegevoegd na 1 minuut: Tot welke sterkte weet ik niet, ik heb min 1 en min anderhalf, dus niet zo sterk.

deze vraag kan je denk ik het beste aan je opticien vragen, deze heeft hier natuurlijk veel meer kennis over en kan dan ook naar je ogen kijken.

Ik zou daglenzen kiezen, wel duur trouwens. Maar geen schoonmaakwerk! Geen bewaardoosjes! Geen vieze lenzen! Maar wel: schone frisse lenzen! En snellere start sochtens.

Als ik jouw was zou ik langs het ziekenhuis gaan , en daar naar een afdeling gaan met alles over ogen. ik heb dat zelf ook gedaan, ik werd namelijk naar die afdeling toegewzen, en heb nu al zo'n 2 1/2 jaar lenzen. Mijn voorkeur gast echt zeker naar zachte lenzen. dat lijkt mij ook vergeleken met kennissen die ook zachte lenzen hebben.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100