Hoe krijg ik het snel warm?

ik ben aan het oppassen en er is hier geen deken of niet en ik heb het super koud ik weet niet hoe het thee apparaat werkt de verwarming niet en ik ben moe en heb het koud HELP...

Weet jij het antwoord?

/2500

Warm aankleden werkt het beste.

Er ligt misschien een plaid over de bank. Of anders hangt er vast wel een jas, vest of omslagdoek aan de kapstok! Toegevoegd na 1 minuut: Verzin wat gymnastiekoefeningen waar je je flink voor moet inspannen.

apart, CV thermostaat hoger draaien ? kan toch niet zo moeilijk zijn zon maan standje ? op het zonnetje drukken ? kachel ? zijklepje ??? al je oppast is het huis toch nog redelijk op temp lijkt me

Kijk of er in de badkamer of slaapkamer van de ouders geen warme kamer- of badjas hangt die je even kan lenen. Anders een jas zoeken aan de kapstok, om aan te doen. Als de ouders je zo in de kou zetten moeten ze er maar tegen kunnen dat je even hun spullen leent om het warm te krijgen.

Dekbed gebruiken...

Je hebt geen theeapparaat nodig. een pannetje met water krijg je ook op het fornuis aan de kook. Ik denk dat de thermostaat van de verwarming op een tijdklok staat, maar die kun je meestal wel weer activeren, even de icoontjes bestuderen. succes, ik heb ook wel eens zo gezeten met oppassen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100