Wat hebben terroristen gemeen?

Hebben terroristen uberhaupt iets gemeen, naast het feit dat ze terrorist zijn?

Bij iets gemeen hebben doel ik o.a. op;

- Een overeenkomstige jeugd? ('Goede' / 'slechte' jeugd?)
- Beinvloeding op latere leeftijd door bepaalde studies/mensen/geografische factoren?
- Karaktereigenschappen?
etc.

Weet jij het antwoord?

/2500

ze zijn allemaal niet goed in hun hoofd.

Ontevredenheid en onverschilligheid. Dit kan gekomen zijn door hun leef/opvoed omstandigheden maar hoeft niet zo te zijn. Geografisch kan natuurlijk ook, je zult maar geboren zijn in een land met onderdrukking of dat je hel familie uitgemoord is. Wat ze zeker met zijn allen als overeenkomst hebben is dat het ze niet uitmaakt dat er veel onschuldige mensen vermoorden, kidnappen of wat dan ook.

Een laag gevoel van eigenwaarde.

Ze zijn gewetenloos en kennen geen naastenliefde. Vermoedelijk hebben ze als kind al dieren leed aangedaan. Misschien zijn ze allemaal opgegroeid in een liefdeloze situatie, met ouders (of één ouder) die geen aandacht voor ze hadden en ze alleen maar in een hoekje duwden.

Terroristen hebben twee categorieën: 1) Er zijn mensen die hun politieke ambities door geweld willen bereiken. 2) Mensen die voor zulke ambities gebruikt worden. De eerste categorie mensen kunnen niet veranderen omdat ze alles willen doen om hun ambities te bereiken. Ze maken ideologies en preken geweld. Ze willen alles gebruiken om dit te doen: religie, boeken, taal, nationalism, enz. De tweede categorie is arme en onwetende mensen die aanstichten worden door de eerste categorie. Deze mensen kunnen veranderen omdat ze de waarheid niet goed weten. Maar als er een mogelijkheid is. In elk geval alle terroristen en extremisten zijn slecht; er bestaat geen 'goed' extremist en terrorist. Als iemand ze 'goed' worden, blijven ze niet meer extremisten en terroristen. Als ze extremisten en terroristen blijven, zijn ze niet goed.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100