Zijn er ook tandpasta verpakkingen waarbij het laatste restje er *wel* makkelijk uit te krijgen is?

Die plastic tubes zijn al een heel stuk beter, maar nog steeds is het altijd stoeien om het laatste restje eruit te krijgen...

Weet jij het antwoord?

/2500

jij hebt vind ik helemaal gelijk die tubes dat was een drama alles zat onder behalve je tandenborstel maar ik vind die nieuwe modellen van prodent al een hele verbetering

En dat zal het wel blijven(dat stoeien om het laatste restje).En dat zullen de tandpastafabrikanten ook niet zo heel erg vinden,want de pasta moet vloeien.Daarom ook grotere openingen in de tubes. Ik heb 1 keer een tandpastatube gezien in de vorm van die plastic ijsvormpjes,met een soort stampertje en een plat dekseltje waarmee de tandpasta naar beneden gedrukt werd.Het laatste restje was ook bruikbaar,ik heb ze echter nooit meer gezien,misschien geen goed idee. Maar ik denk dat het tubes knijpen wordt.Maar zet ze in ieder geval met de dop naar onderen weg,dan zakt de tandpasta naar de opening. Groeten.

Je hebt ook tandpasta met een pompje. Of je het laatste restje ermee uitkrijgt merk je niet want het is van hard plastic gemaakt. Kun je je ook niet ergeren.....

Er zal altijd wat achter blijven en ik geloof niet dat er in de toekomst een oplossing van de fabrikanten zal komen. Maar niet getreurd, ik heb de oplossing voor je. Zorg gewoon dat je een schaar in de badkamer hebt liggen, dan kun je het onderste stukje er af knippen en knijp je alle laatste restjes er heel makkelijk uit.

Als je het allerlaatse restje wil hebben knip dan de tube af 3 cm boven de dikke rand dan kan je met de rest van de tube het laatste beetje er uit duwen ( de hoeveelheid van 1X tandenpoetsen)

Als de tube bijna op is, zwiep ik de tube met de dop onder, een paar keer stevig heen en weer en het restje tandpasta komt er uit! Succes!

Volgens een vriend paradontoloog is het niet zozeer de tandpasta die belangrijk is voor de mondhygiëne maar het poetsen als dusdanig. Dus je kunt veel minder tandpasta gebruiken als nodig en dus hoef je niet hey laatste restje met de moed der wanhoop er uit te halen ,vermits je veel minder gebruikt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100