word je dunner van blowen ?

mensen die veel blowen zijn meestal dun. en ik hoorde dat het roken van wiet of hasj zorgt dat je dun wordt. is dit waar?

Weet jij het antwoord?

/2500

Roken/Blowen maakt u niet dunner maar door het roken/blowen in plaats van een tussendoortje te eten vermindert u wel het aantal calorieën wat u tot zich neemt. Daarbuiten geeft nicotine of THC de werken van een verzadigt gevoel. Het prikkelt anderen punten in uw lichaam waardoor het "honger" gevoel tijdelijk verdwijnt of minder merkbaar is. Toegevoegd na 20 seconden: werking* Toegevoegd na 2 minuten: Tevens zijn deze luxe middelen prijzig, waardoor u misschien minder geld heeft om in uw pauze "snacks" te kopen. Of door de verslaving u de keuze maakt tussen een "blowtje" in plaats van een extra broodje.

Niet per definitie. Normaal gesproken, wanneer iemand recreatief blowt (dus af en toe) is er geen sprake van, je krijgt dan meestal juist de "munche's" (vreetbuien). Indien je niet meer recreatief blowt, maar het een dagelijks of de gehele dag doet, vergaat de eetlust en kan je inderdaad dunner worden, omdat je meer blowt en het je de eetlust ontneemt. Je hebt dan geen zin meer om te eten, maar ook geen zin meer om andere dingen te ondernemen.

als je 3 keer per dag een joint rookt net voor je zal eten zal je hongergevoel weggaan rond die tijd. overigens kan je ook zoveel blowen dat je een vreetkick krijgt en deze overdrijft. het is dus niet zo dat je van blowen afvalt, maar het kan je eetlust beïnvloeden.

Niet het blowen maakt dat je dun wordt, maar de verslaving zorgt daarvoor. Als je namelijk de hele dag verlangt naar dat roken, dan taal je niet naar lichamelijk voedsel maar alleen naar die geestelijke kick. Vermoedelijk voel je wanneer je high bent ook geen honger. Dus die mensen eten gewoon te weinig. Ze worden niet alleen graatmager, maar hun gezicht gaat er ook vervallen en grauw uitzien. Het lijkt me dus een slecht plan om maar te gaan blowen als je af wilt vallen....

Ik denk dat dat waar is. Er wordt vaak gezegd dat je aankomt door te blowen omdat je een vreetkick krijgt. Maar als je lang genoeg blowt en veel blowt, blijven echte vreetkicks achterwege. Net als lachkicks. Ook versneld blowen je metabolisme en dus verbrand je sneller het eten wat je hebt gegeten. Thc wordt ook opgeslagen in je vet. Dus wellicht neemt de thc dan de ruimte ik van vet, ipv het vet zelf. Er is echter nog te weinig wetenschappelijk onderzoek hiernaar gedaan. Als men onderzoek doet zou men er ook goed aan doen om het onderzoek te doen bij verschillende soorten gebruikers: degenen die af en toe blowen en standaard een vreetkick krijgen, en een groep die dagelijks veel rookt en geen vreetkick meer krijgt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100