als je scheten heel erg stinken wat kun je daar tegen doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat ligt er aan wat je eet. Hier is een heel leerzame site: van mond tot kont. http://www.08157.06ds.thinkquest.nl/ Alles wat jij in je mond stopt, moet verwerkt worden. Als het goed gaat, dan komen de reststoffen keurig als plas of poep in de wc terecht. Iedereen laat (bewust of onbewust) winden. Maar als de hele boel goed werkt dan hoeven die niet vreselijk te stinken. Vaak krijgen erwten en bonen en koolsoorten de schuld. Maar veel mensen die vooral snacks en frites eten kunnen ook vreselijk stinken. Omdat het voedsel te eenzijdig is. Omdat ze te weinig water drinken. De geur komt vooral van de bacteriën uit je darmen. Als je de darmflora gezond en gevarieerd houdt, dan stinkt het minder.

Een mens heeft duizenden soorten bacteriën in zijn maagdarmkanaal die helpen het voedsel te verteren. Het kan zijn dat je niet de beste soorten bij je draagt om jou dieet te verwerken. Je zou wat bacteriën van iemand die dat beter kan kunnen lenen; b.v. door te tongzoenen. Of je moet je dieet veranderen.

Dat ligt eraan wat je eet. Produkten zoals spruiten,koolsoorten,uien knoflook,erwtensoep en het gebruik van kruiden,daar gaan ze van stinken. Als je dit soort produkten zou vermijden dan zul je merken dat ze ook niet meer zo erg stinken.

neem Megamist spray luchtverfrisser Service All in mee en elke 20/5 minuten komt er een lekker fris geurtje uit.. mmmmmmm... je scheten ruiken zo lekker fris

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100