Waar kan je het beste terecht als je wit afvallen en LANGDURIG begeleid wilt worden?

Het gaat mij niet goed af om langdurig het helemaal zelf te doen. Ik heb wel eens bij een afvalclubje gezeten maar daar was ik ook anoniem en daarom ging ik op een gegeven moment niet meer. Ik geef gewoon toe; ik heb echt ondersteuning nodig om het langer vol te houden.Ook voor de 'controle'. Ik kan echter geen giga bedragen missen.
Sporten doe ik al, 1-2 keer per week, en ik fiets elke dag, dit is echter niet genoeg om de ca. 20 kilo kwijt te raken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Beste oplossing: Fitnesscentrum. IK weet dat ze bij fitnesscentrum programmas voor je opstellen en begeleiden. Toegevoegd na 14 seconden: Fitness first* Toegevoegd na 2 minuten: Als je echt begeleiding wilt bij een fitnesscentruym, dan moet je er ook wat geld voor hebben. Kan helaas niet anders. Goedkoopste is je laten begeleiden door een ervaren sporter die je kent. Bijv. een vriend die wel naar fitnesscentrum gaat of ook bezig is met afvallen en ook lukt

Weightwatchers zorgt net alleen voor een plan van aanpak om af te vallen. Maar helpt je ook op lange termijn voor een gezonde en alanke lifetyle.

Net als op tv een dietiste en een sportinstructeur die de maanden lang met je meelopen, dat is natuurlijk allemaal niet echt. Laat je via de huisarts doorverwijzen naar een dietiste. Maak je wensen kenbaar, een dieet en eventueel een jaar lang maandelijks op controle komen, als stok achter de deur, dat lijkt me heel redelijk. En dat lijkt me geen vermogen te kosten. Daarnaast is het heel belangrijk om tegen iedereen in je omgeving te zeggen dat je op dieet bent, als iedereen weet dat je lijnt heb je ook een stok achter de deur voor jezelf. Je zal niet snel naar een koekje grijpen als je je vriendinnen ervan weten. Ze zullen waarschijnlijk ook rekening met je houden door geen koekje op tafel te zetten. Maar uiteindelijk moet je het toch zelf doen, die sportinstructeur en die dietiste die lopen nu eenmaal niet dag en nacht met je mee, zoals op tv. Dus je moet vooral streng zijn voor jezelf. Succes

Als je toevallig in Rotterdam woont kan ik je Methera- Lasertherapie wel aanbevelen, Een goede begeleiding en ondersteunende laserbehandeling voor afvallen en gewichtsbeheersing. Heel goed betaalbaar ook nog. Echt een aanrader!

Ga eens naar een slenderen. Je kunt dan op iedere bank 10 minuten slenderen en je oefeningen doen in totaal zijn het er 6 Maar het kan ook nog anders . Je wordt vakkundig begeleidt hierin. Je krijg je dan oefeningen bij en eetadviezen. Er zijn overal in Nederland zulke banken. Weet niet waar je woont maar kijk eens bij jou in de buurt naar deze manier van verantwoord en begeleidt afvallen. Toegevoegd na 1 minuut: Ik bedoelde ga eens slenderen. Toegevoegd na 3 minuten: Slenderen is bewegen en oefenen op banken je kunt altijd gratis een proefles aanvragen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100