Wat is een normale bedtijd voor een 14 jarige die de volgende ochtend om 7uur op moet staan?

Weet jij het antwoord?

/2500

In ieder geval zeker 2 uur vroeger dan dat jij nu nog vragen op GV aan het stellen bent.

Ik ben zelf 14 en een jongen, ik sta om half 8 op en doordeweeks moet het licht uitzijn om 10 uur. Op zondagen en als ik geen so's of pw's heb later.

Afhankelijk van de persoon zelf. Gemiddeld denk ik om 22.00 uur in bed liggen is een mooie tijd. Mijn oudste dochter hield zich meestal aan de tijden die wij adviseerden, maar mijn jongste dochter lag meestal al vroeger in bed.

Een goede tijd om te gaan slapen zou tussen 22:00 en 23:00 zijn. Je krijgt je benodigde slaap uurtjes en zo ben je de volgende dag fris en fruitig.

De gemiddelde volwassene heeft 7 tot 9 uur slaap nodig per dag. gezien je pas 14 bent mag je hier nog wel 2 uurtjes bij optellen. welterusten!

Tien uur half elf vind ik persoonlijk. maar het is afhankelijk per persoon. de 1 heeft meer slaap nodig dan de andere maar aangezien de leeftijd lijkt deze tijd mij het beste

Een mens heeft gemiddeld 8 uur slaap nodig. Daarnáást kijk je naar de persoon zelf. Heeft hij/zij meestal na 7 uur al voldoende slaap, of is hij/zij na 8 uur nog niet zijn/haar nestje uit te krijgen en heeft eigenlijk 9 uur nodig. Dat verschilt nogal. Pubers hebben over het algemeen veel meer slaap nodig dan een volwassene of een jonger kind. Het ene kind verbruikt ook minder energie dan de ander, of eet meer, dus het is moeilijk te zeggen, maar ik zou die 8 uur gewoon aanhouden, alhoewel ik moet zeggen dat ik 2300 uur best laat vind voor een kind van 14, ik zou het nog op 2200 houden, aangezien "ze" meestal toch nooit meteen gaan slapen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100