weet iemand waar ik een lijst kan vinden die je vooraf kunt maken voor het geval je komt te overlijden

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Op de site van Mensenlinq kun je een checklist vinden. Hierin staan de belangrijkste zaken die geregeld moeten worden bij een overlijden.

Bronnen:
http://www.mensenlinq.nl/mensenlinq/overli...

Volgens mij kan je er gewoon eentje downloaden van de site van Dela.

Ik heb een zeer complete lijst (lees: boek) ontvangen/gevraagd toen ik in het leger zat. Als je in de buurt van een kazerne bent kun je er daar vast wel 1 meekrijgen. Toegevoegd na 2 uur: Ok bij deze, ik heb hem even snel opgehaald en voor je inscand ;) Just kidding, bij deze plaats ik het voor je als extra bron.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Kazerne
http://www.afmp.nl/online/documenten/doc-p...

Als je echt wilt dat bepaalde dingen zeker weet dat het gebeurt (bv mocht je allebij gaan dat je zeker wilt weten waar je kinderen terecht komen) dan kan je dit vast leggen bij een notarus. Die kan je vinden in de goudengids.

Allereerst; heb je een uitvaartverzekering? Meestal krijg je dan namelijk een boekje erbij waarin je je wensen kunt aangeven. Heb je die niet dan zijn de antwoorden boven mij misschien wellicht van toepassing, mocht dat niet zo zijn dan wil ik je wel een lijst toesturen die ik dan over kan nemen uit mijn boekje, die kan ik je dan in een privé-bericht toesturen... Succes....

die kun je opvragen bij je overleijdensverzekering en dan kun je m opsturen naar hun zodat hun het ook weten maar je kunt m ook ergens bewaren(stel ook dat je nog wilt veranderen is dat ook makkelijker)waar mensen altijd wel vanaf weten....

Een verzekeraar zal die zeker kunnenverschaffen. Bij een notaris kun je ook terecht,maar die is wel prijzig!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100