Weet iemand wat dit voor bultje is ?

Het valt me op dat ik opeens een bultje op me rechter
schouder zit.

Weet iemand wat voor bultje dit is ?
(Zie foto)

Weet jij het antwoord?

/2500

Een dikke vette grotendeels onderhuidse puist. Niet aan drukken, gaat hij alleen maar meer irriteren. Wachten tot hij rijp is, krijgt hij een gelig kopje, dan kun je hem voorzichtig uitdrukken. Maar doorgaans gaan ze zelf weer weg.

Een vet bultje of een puist

een vetbultje denk ik, als dat zo is en je stoort je eraan, kun je hem eenvoudig laten verwijderen. Het kan ook een puistje zijn, maar ik neem aan dat je dat wel herkent zou hebben.

Dat ziet er idd uit als 'n grote diepe "puk" (puist) die zich vanzelf oplost of z'n weg naar buiten vindt. Probeer er af te blijven (voor sommige erg moeilijk ;) maar 't gevaar bestaat dat als je er aan knijpt hij onderhuids kapot gaat en daar kan je ziek van worden.

Voor wat ik kan zien doet het me denken aan een puist Maar niemand hier weet hoe het ruikt, voelt of is Dus als je het niet vertrouwd zou ik even langs de huisarts hoppen Als het gewoon 'normaal' is, dus het jeukt niet enz. zou ik gewoon een paar dagen wachten en het in de gaten houden ;)

een onderhuidse puist idd, gewoon vanaf blijven, verdwijnt vanzelf!

Het lijkt op een gewone dikke puist. Afblijven tot hij rijp is en uitkomt. tip: Pleister er overheen doen, zodat je er niet per ongeluk aan gaat krabbelen. Daar krijgt je alleen maar hele lelijke plek van. Succes ermee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100