wat moet je doen als je de pillen die je nodigt hebt niet besteld hebt!?

ik heb pillen niet bestelt voor morgen ,, als ik ze niet in neem dan ga ik zeker dood heb hart pillen a.u.b help en alstublieft verwijder deze vraag niet het is van levens belang

Weet jij het antwoord?

/2500

Dan ga je vandaag even naar de weekend apotheek en haal je ze daar. Of je laat dat doen.

Dan bel je vandaag naar de dienstdoende arts en legt de situatie uit. Dan krijg je een recept en kun je je medicijnen halen.

of je gaat desnoods naar de eerste hulp, doe in ieder geval vandaag iets.

Bel de huisartsenpost om te overleggen. Het kan zijn dat je de verpakking van je medicijnen moet laten zien. Meestal is de dienstapotheek op dezelfde locatie als de huisartsenpost. En zo gauw ga je ook weer niet dood maar een zeker risico loop je natuurlijk wel, dus is het wel verstandig om die medicijnen te pakken te krijgen.

Man stel je niet zo aan en doe niet zo paniekerig. Ga ipv hier op antwoorden te wachten even naar de site van de dichtsbijzijnde huisartsen post. Naar google: Huisartsenpost + woonplaats. 1 belletje, leg de situatie uit en je krijgt de medicijnen. Of bel gewoon jouw eigen huisarts, dan krijg je een bandje te horen met informatie waar je in geval van spoed (hoewel ik daar mijn twijfels over heb) naar toe kunt bellen. Onderneem dit. Ga niet verwachten dat hier iemand gaat antwoorden: "Ik heb nog wel een potje hartpillen voor je staan".

Koop een agenda en zet in de week voor je normale voorraad op is in je agenda dat je je medicijnen moet bestellen. Herhaalrecepten kun je morgen opgeven bij de apotheek, en als je erheen gaat en zegt dat je al niets meer hebt, krijg je ter plekke een dagdosering mee. Overigens ga je niet acuut dood - als zoiets wel dreigde zou ik maar direct naar de huisartsenpost gaan.

De thuisapotheek zou een goede oplossing kunnen zijn. Zij regelen de medicatie en thuis bezorgen is gratis. Zo kun je je medicijnen niet meer vergeten lijkt mij wel een geruststellend idee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100