Wat is een goed spel voor een bejaarde persoon dat je op internet vinden kan?

Weet jij het antwoord?

/2500

bridge hoor ik vaak

Op Seniorweb staat een aantal spellen die je kunt downloaden. Als voorbeeld heb ik de downloadlink voor Rummikub toegevoegd. Erg leuk! Ik doe het regelmatig. Daaronder staat een link voor meer spellen, waaronder: Dammen, Mahjong, Hartenjagen en Boter kaas en eieren http://www.seniorweb.nl/artikel/36554/rummikub-spelen http://www.seniorweb.nl/onderwerp/76537/spellen/

Legpuzzel online. Een legpuzzel is te maken in vele moeilijkheidsgraden, je kunt er mee stoppen of pauzeren wanneer je wilt en het is bovenal leuk om te doen.

Bronnen:
http://www.legpuzzels.net/

Farmerama. Het is een browser spel, maar ingewikkeld genoeg om niet dom te zijn, en langzaam genoeg om je niet te hoeven haasten. Erg leuk en onderhoudend bovendien. Al lijkt het een kneuterig boerderij spel, het is verbazend hoe ingewikkeld je het kunt maken. En tegelijk kan je het zo simpel houden als je zelf wilt. Planten, zaaien, oogsten, dieren kweken, jam en brood bakken, sierpark aanleggen etc etc... Klinkt simpel, maar als je het moeilijker wilt, ga je handelen op de markt met je produkten... erg leuk en vrolijk spel. Kan zowel gratis gespeeld worden, als dat je er echt geld in kan steken als hobby. http://farmerama.bigpoint.com Ik heb al menig oudere aan dit spel gezet, en tot nu toe, als men even de tijd neemt om het te leren kennen.... zijn ze er niet meer mee opgehouden! :-)) Veel plezier! Toegevoegd na 6 minuten: Nog even een tip: het spel is speelbaar in elke taal. Rechts bovenin kun je je eigen taal kiezen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100