Ik heb Oral B tandpasta die beweert bacteriedodend te zijn. Heeft dit geen negatieve invloed op je eigen lichaamsflora?

Je hebt toch ook lichaams eigen bacterien, die nodig zijn zoals darmflora? En antibiotica slikken moet je ook niet iedere dag doen.

Weet jij het antwoord?

/2500

De Oral B tandpasta doodt de bacteriën in je mond, het lijkt me dat zolang je de tandpasta niet doorslikt, het geen invloed op lichaam zal hebben.

zo gauw je weer iets eet komen de bacterien terug, en verder is de poetstijd te kort om echt alles dood te maken. Bovendien spoel je je mond na het poetsen, zodat je veel tandpasta kwijt bent. De rest doen je maagsappen, dus die tandpasta komt niet eens in de buurt van de darmflora

Als het wel negatieve gevolgen zou hebben, dan zou het niet verkocht mogen worden, of... zou je het hooguit op recept van een (tand-)arts verkocht mogen worden. Antibiotica krijg je daarom bijv. ook niet mee zonder recept van een arts.

ik denk dat je je vraag heel goed stelt, de tandenborstel ' beweert' bacterie dodend te zijn, want dat is hij niet. Hoe kan een tandenborstel nou bacteriën doden. Verwijderen, verminderen, daar kan ik nog inkomen, maar doden, dat geloof ik niet. Dus kan het kwaad, nee.

voeg deze hyves toe er staat veel informatie op en veel filmpjes http://www.hyves.nl/?&pageid=R523V1QZZ808W0GC Toegevoegd na 4 minuten: Fluoride giftig! Al in de jaren dertig van de vorige eeuw voegde de Russische overheid fluoride toe aan het water dat de gevangenen in de Gulag van Siberië dronken. Dat maakte ze namelijk zeer gedwee. Hitler had om die reden ook plannen om fluoride aan het drinkwater toe te voegen. Wij begrijpen nu ook beter waarom de mensen over het algemeen zo gedwee zijn in het leven. Fluoride maakt de mensen gehoorzaam, gewillig, handelbaar, inschikkelijk, mak, meegaand, onderdanig, onderworpen en soepel. Met andere woorden, mensen slapen terwijl ze wakker zijn. Aspartaam (E951) het is een kunstmatige zoetstof. De meeste van ons wisten al dat tegenwoordig producenten, het giftige Aspartaam (E951) uit pure winstbejag aan onze voeding-, dranken- en geneesmiddelen toevoegen. Dat Aspartaam de intelligentie vermindert, het geheugen vernietigt, blindheid, hersentumoren, vele soorten kanker, constante vermoeidheid, depressie, ADD, paniek aanvallen, woede, paranoia, diabetes, epileptische insulten en zelfmoord kunnen veroorzaken, wisten we natuurlijk ook al. Maar hoe zit het met de andere goedgekeurde (schadelijke) E-nummers binnen Europa? De GEVAARLIJKSTE E-nummers zijn zondermeer E-621 (smaakversterker MSG)hier door eet je bijvoorbeeld een zak chips in 1 keer helemaal leeg en het is zo slecht dat een toevallige overconsumptie hen fataal kan worden en E-951 (Aspartaam). We raadplegen het boekje "wat zit er in uw eten"een zeer handzame gidsje " zeker de moeite waard, want bij elk e-nummer krijgt u uitgebreide informatie over de samenstelling en de risico's.(kost 10 euro of je kan kijken http://www.eqgen.nl/gezondheid_enummers.html) welke Enummers u echt moet vermijden. http://xandernieuws.punt.nl/?r=1&id=601111 http://xandernieuws.punt.nl/?r=1&id=601111

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100