wat kan je doen tegen zweetvoeten, behalve dan iedere dag schone sokken en je voeten thuis lekker laten luchten?

Ik heb er last van, zweetvoeten. Geurvreters helpen niet. Ik douche elke ochtend en avond, trek elke dag schone sokken aan, maar toch ruik ik zweetvoeten als ik mijn schoenen aan heb. Geurvreters geprobeert en dat helpt niet. Extra dunne sokken, schoenen die in het wasmachine mogen was ik best vaak, maar toch blijf ik er last van hebben. Weet iemand hoe ik mijn geurloze voeten weer terug krijg. Kleine vermelding, dat ik op kantoor werk en ik geen slippers of open schoenen mag dragen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Talkpoeder op de voeten strooien en dan je sokken aan, er is ook speciale talkpoeder voor zweetvoeten maar je kan natuurlijk ok gewoon zwitsal nemen. Toegevoegd na 1 minuut: En nog wat extra tips ;-) zie bron

'S morgens in het gras lopen.. Zelf gebreide sokken aandoen ( vraag je oma of een andere oudere mevrouw die je kent ) 'S avonds je voeten in een soda badje.. En niet teveel wassen met zeep, hierdoor gaan ze vaker nog meer ruiken. Gewoon koud water en misschien een paar extra sokken mee naar je werk. De oude sokken doe je dan in een plastic zakje en knoop je dicht.. ( oude oma weetjes )

Ga naar je huisarts en laat je door sturen naar een dermatoloog. Heb ik ook gedaan en na tien jaar stinkvoeten ben ik er nu al drie maanden vanaf.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100