Wanneer heb jij een talent? Als je iets goeds kan dat je er al jaren voor oefent of als je het al in je hebt? En heeft iedereen een talent?

En het kan toch niet zijn dat het in één keer lukt bijvoorbeed om op piano te spelen? ;o

Weet jij het antwoord?

/2500

In principe moet je voor alles wat je wilt kunnen, oefenen. Talent is een natuurlijk vermogen om iets goed te doen, waar je dus aanleg voor hebt. Het voorbeeld van muziek: de één heeft meer muzikaal gehoor in zich dan de ander. Hier kan je dus een talent in hebben. Echter als je ook nog goed piano wilt kunnen spelen moet je er toch echt voor oefenen. Degene met meer talent in het muzikaal gehoor zal dit makkelijker bevinden dan iemand met minder talent daarvoor. Tweekaz.

Nee, zelfs met veel talent kun je niet verwachten dat je gelijk wet hoe het moet. Je hebt het wel eerder door dan iemand zonder hettalent. Maar iets bereiken heeft zeker zoveel te maken met doorzettingsvermogen en studeren dan met talent. Iemand met veel talent, die nooit oefent kan minder goed worden dan iemand met maar de helft van dat talent, maar met veel meer doorzettingsvermogen. 1/4 talent 3/4 zweet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100